Select your timezone:
Select
  • Active Picks (15)
Virtus @6.000 4/10
Virtus manau turi didelius šansus patekti nekalbant kad dabar bus dar play in stages ir jame dalyvaus dar ir 9 10 vietos. Virtus su Banchi manau gali nustebinti nes sudėtis jų labai gera, o ir startas neblogas nes ir prieš Žalgiri turejo Italai win. Dabar puikus šansas pasigerinti situacija su 3 iš 4 ateinančių rungtynių namie, o ir sudėtis labai solidi su Lundberg Shengelia bei kitais Top lygos krepšininkais. Manau geras koeficientas už labai einama įvykį
Read less
Read more

Eurocup - Besiktas

nistelrooyus 04/17 18:00 in 2 weeks
(Champion) @6.500 4/10
Besiktas pagavo puikią formą pačiu bettersiu laiku. Kovo mėnesį kai prasideda atkrintamosios jie visus varžovus šluoja nuo periodo. Europos taurėje svečiuose įveikė favoritais laikytą Gran Canaria ir Tel Avivo Hapoel. Turkey lygoje šį savaitgalį nepadoriu skirtumu (115:66) sutriuškino ne bet kokią, o solidžią čempionų lygos komandą - Pinar Karsiyaka. Didžiausi nuopelnai turėtų būt skiriami treneriui D. Alimpijevičiui. Kuris prieš periodtą metų iki Europos taurės finalo nuvedė vidutinę Bursaspor komandą. Manau šiemet su Besiktas jis gali nukeliauti iki pat Eurolygos.
Read less
Read more

League One - Top Goalscorer

Cize 04/28 13:00 in 1 months
(Alfie May – League One Top Goalscorer Outright) @7.000 4/10
Nors ir žaidžia komandoje, kuri nekovoja dėl aukštų tikslų, goals štampuoti jis moka. Per praeitus 2 sezonus bendrai sudėjus pelnė 43 goals, bent po 20 goals kiekvieną sezoną. Jį giria ir treneris, ne tik apie goals mušimą, bet ir apie gerą darbo etiką. Jei Charlton norės bent kažkiek pakovoti dėl geresnių pozicijų lentelėje, daug kas priklausys nuo būtent šio puolėjo goals, o kad moka juos mušti, tą yra įrodęs.
Read less
Read more
(NO) @1.600 10/10
Olimpia Milano @8.000 4/10
(Winner Full Event Leicester) @5.000 4/10
I think Leicester are clear favourites to win Championship. They have great squad and didnt lose many players. Leicester have good squad and experienced players. They should play perfeclty and win gainst weaker teams to win the title and come back to the Premier league.
Read less
Read more
(Winner Full Event Ipswich) @5.000 4/10
Po praeito sezono antros vietos League One, Ipswich tiesiog skraido padebesiais sugrįžime į Championshipą. Tik vienas pralaimėjimas per 3 mėnesius, team rodo gerą formą sugrįžimui į aukščiausiąjį divizioną. team yra scoreusi oversiai goals šiame sezone. Namuose žaidžia nuostabiai - vidutiniškai muša po over nei 2 goals per rungtynes ir scoreė bent 2 visose 6 namų rungtynėse. koeficientas labai geras ir galima pabandyti šį statymą.
Read less
Read more

Championship - Top Goalscorer

Cize 05/05 13:10 in 1 months
(Adam Armstrong – Championship Top Goalscorer Outright) @5.000 4/10
Nors Premier lygoje neblizgėjo, čia Championshipe jis turi visiškai kitą rolę ir jau yra įrodęs, kad gali dominuoti. Sezono pradžioje atrodo labai užtikrintai, ir jei tęs tokį pasirodymą viso sezono metu, tikrai galime tikėtis daug goals iš šio puolėjo.
Read less
Read more

Eurovizija - Belgium

Filosofas 05/11 20:00 in 1 months
(win Euroviziją) @15.000 4/10
Gera, didingai skambanti daina su ryškia kulminacija pabaigoje. Didelis potencialas efektingam pasirodymui surengti. Tikrai galima įsivaizduoti, kad tokia daina laimi Euroviziją. Daina turėtų patikti tiek žiūrovams tiek komisijai. Atlikėjas, atrodo, yra aukštos klasės. Balsas geras, moka išjausti savo atliekamas dainas, ir apskritai į jį įdomu žiūrėti.
Read less
Read more

Eurovizija - Ukraine

Filosofas 05/11 20:00 in 1 months
Ukraine (win Euroviziją) @7.000 4/10
Manau, kad koeficientas pakilo iki tiek, kad jau galima statyti už Ukraine. Pirmąkart išgirdus dainą, ji man labai patiko. LIVE atlikimą dar reikėtų patobulinti, bet Ukraine šituo klausimu beveik niekad nenuvilia ir Eurovizjoje iš kišenės ištraukia gerą staging'ą, kur viskas atrodo daug better nei savo šalies atrankoje. To tikiuosiu ir šiemet. Peru su labai vidutiniška daina Ukraine buvo ketvirti pagal žiūrovus. Jokia kita šalis su ta pačia daina nebūtų ketvirti. Tai tik patvirtina faktą, kad Ukraine turi milžinišką žmonių palaikymą vien dėl to, kad yra Ukraine. Šiemet kai yra gera daina, Ukraine turėtų būti 1-3 vietoje pagal žiūrovus. To gali pakakti win Euroviziją. Komisijos balsavimo Ukraine nelaimės, bet tą patį galiu pasakyti ir apie šių metų favoritą Croatia.
Read less
Read more
(Winner Full Event Marseille) @13.000 4/10
Ligue 1 start on August 11. We have many questions about the new season. I think Marseille can take title away from PSG.

PSG lost Messi, Ramos, we also dont know situation with Mbappe while Neymar is still injured. PSG will need to create team again.


I think Marseille are favourites of this season. They played really well last season. They signed Aubameyang and other players can help team to win the league. It is worth to take risk and take such interesting bet.
Read less
Read more

Newcastle - Top Four Finish

Cize 05/19 21:00 in 1 months
@2.500 8/10
Nors sezono pradžia neatrodė įkvepiančiai, Newcastle pamažu įsivažiuoja. Peru Premier lygoje užimta 4 vieta, tad manau, kad ambicijos nepasikeitė. team dar labiau sustiprėjusi, pridėjusi sudėties gylio, o artimiausi varžovai nėra labai daug stipresni už Newcastle. Manau, kad top 4 Newcastle bus ir šiemet.
Read less
Read more
(Winner Full Event Liverpool) @1.909 10/10

Euroleague - Fenerbahce

nistelrooyus 05/26 17:30 in 1 months
(Champion) @10.000 4/10
Vakar treneris Messina rungtynių Olimpia - Fenerbahce Peru metu sakė, kad Fenerbahce šiuo metu yra bettersią formą Eurolygoje demonstruojanti team. Nu ir negali ginčytis su krepšinio profesoriumi 😁 Šio statymo logika paprasta - Fenerbahce žaisdami taip kaip žaidžia dabar turėtų užsitikrinti namų pranašumą ketvirtfinalyje. Ketvirtflinalio serijoje turėdami namų pranašumą, kad ir su kuo besusitiktų vistiek būtų laikomi poros favoritais. O patekus į finalo ketvertą ten viskas sprendžiasi iš vienų rungtynių. Manau, kad koeficientas 10 už tai, kad Fenerbahce laimėtų 2 rungtynes finaliniame ketverte yra per didelis.
Read less
Read more
(Winner Full Event Aston Villa) @2.750 10/10