Select your timezone:
Select
  • Active Picks (7)
(Fenerbahce) @145 10/10
Ne tam lygyje yra PAO lyginant su kitomis F4 dalyvėmis, vargais ne galais išsitraukė seriją prieš be Baldwino likusią maccabi, teams žaidimas visiškai neįtikinantis, silpna puolėjų grandis, su Grigoniu jau sunku žaisti lengvuoju kraštu nes oponentai jį lengvai užatakuoja, o su kitais žaidėjais SF pozicijoje PAO neišgauna to puolimo, kokį nori matyti Atamanas. Pats Atamanas ir pats jau nebesišvaistė skambiom frazėm ir pažadais po laimėto ketvirtfinalio nes pats mato, kad team nežaidžia ir nežais čempioniško krepšinio. koeficientai sudėti pagal reg. sezono pozicijas, bet dabar komandų pajėgumai visiškai kitokie.
Read less
Read more

champion - Olympiacos

vcpaulis 05/26 00:00 in 1 weeks
champion @700 4/10
(Champion) @900 4/10
Vakar treneris Messina rungtynių Olimpia - Fenerbahce Peru metu sakė, kad Fenerbahce šiuo metu yra bettersią formą Eurolygoje demonstruojanti team. Nu ir negali ginčytis su krepšinio profesoriumi 😁 Šio statymo logika paprasta - Fenerbahce žaisdami taip kaip žaidžia dabar turėtų užsitikrinti namų pranašumą ketvirtfinalyje. Ketvirtflinalio serijoje turėdami namų pranašumą, kad ir su kuo besusitiktų vistiek būtų laikomi poros favoritais. O patekus į finalo ketvertą ten viskas sprendžiasi iš vienų rungtynių. Manau, kad koeficientas 10 už tai, kad Fenerbahce laimėtų 2 rungtynes finaliniame ketverte yra per didelis.
Read less
Read more
(Winner Full Event Aston Villa) @175 10/10
Real Madrid (UEFA CL Champions) @140 7/10
We had better odds before game against City. But they won against favourites of the tournament. Real will play in the final, they should win against Bayern (70% against 30%). They should face PSG in the final. Real are big team of Europe while PSG want to be as Real.
Read less
Read more
@1000 4/10
Nemėgstu dėt ilgalaikių prognozių individualiose rungtynėse, o trys mėnesiai yra labai daug, bet čia koeficientas tiesiog nusvėrė į savo pusę. Iš šios dienos Peru atrodo jog šios disko metimo varžybos turėtų būt stipriausios olimpinių žaidynių istorijoj. Realiai yra trys metikai, pagrindiniai favoritai, kurie gali ne tik kad laimėt, bet realu, kad Virgio Aleknos olimpinis rekordas kris ne kartą. Olimpinis champion švedas Stahlis, slovėnų žvaigždė Čehas ir Lithuania Mykolas Alekna. Ir manau du pastarieji yra realiausi kandidatai tą auksą pasiimt, o ten jau lems turbūt net ne metrai, o centimetrai. Subjektyviai šansus laimėt vertinčiau maždaug taip: Čehas 40proc, Alekna 35proc, Stahlis 20proc, na ir 5proc kad gal atsiras kas mestels vieną gyvenimo metimą. Tiesiog jaunoji karta jau atrodo šiek tiek stipresnė ir manau abu mes 70+, o va Stahlio patirtis aišku neturi praslyst pro akis, bet nenustebčiau jei jo max būtų 68-69m kaip Tokijuj. Mykolo šansais tikiu, nes nors jis ir debiutantas, bet stiprių nervų jam galėtų pavydėt ne vienas veteranas. Technika pas Mykolą puiki, forma tikiuosi bus irgi, nes jau dabar rezai kalba už save, matosi žiemos įdirbis, bet psichologija olimpinėse bus vienas svarbiausių svertų, nulemsiančių nugalėtoją, to pvz labai trūko mūsiškiui Gudžiui. Čia Mykolas visas į tėvą. Žodžiu manau jo šansai yra tiesiog geresni nei koeficientas piešia, todėl toks koeficientas yra tiesiog value ir vertas pabandymo, nes jei viskas eis pagal planą, prieš varžybas tokio tikrai nebus
Read less
Read more
(-2.5 Kansas City Chiefs) @-115 1/10