Select your timezone: Select
Minusuoju

Memphies Grizzlies - New Orlean Hornets

03/23 02:05
Added 2013/03/20 17:05 | 0 thanks
  • Yes: 60.3%
  • No: 1.5%
  • No Opinions: 38.2%
  • Voted: 68

Pick: Memphies Grizzlies (-4) @-110 8/10 -8.00

Širšės priima lokius.
Ne, čia ne botanikos sodo suvažiavimas, čia NBA.

Taigi šios dvi ekipos jau buvo susitikusios šiame sezone 3 kartus, du kart iš jų pergales šventė Grizzlies ekipa:
12/07 - MEM 96 @ NOH 89
01/27 - NOH 91 @ MEM 83
03/09 - NOH 85 @ MEM 96

Pateisinant tą vieną pralaimėjimą pasakysių, kad tuomet tik buvo atlikti mainai, išsiųstas Rudy Gay, o T.Prince dar nepradėjo žaist, žaidimas aišku savaime buvo pasikeitęs ir sutrikęs.

Apie Memphis: Grizzlies, viena stabiliausiu lygos komandų, dauguma taškų renkasi iš baudos aikštelės. Demonstruoja geriausią ginybą lygoje. Nieko nuostabaus, turint gerus centrus po krepšiu ir gynybos specialistą T.Prince kuris 4 sezonus iš eilės buvo renkamas į \"second defensive team of the year\", tokių rezultatų galima tikėtis.
Atvykus T.Prince grizzlies laimėjo 15 mačų iš 20. O nusileista tokioms ekipoms kaip Heat, OKC, Nuggets na ir kiek nustebinęs, tačiau numatytas pralaimėjimas Jazz, visgi komanda per 5 dienas sužaidė 4 rungtynes išvykoje.
Nors Memphis prarado vieną savo lyderių pagal atkovotus kamuolius ir taškus Z.Randolph, tačiau paskutiniame mače prieš Hornets, jis taip pat nelošė ir Memphis laimėjo kovą po krepšiais. Iškritus Randolphui Grizzlies savo pelnomų taškų statistiką pakėlė iki 100,7 taško (pagerinta 7,1 taško)
Memphis išvykų statistika: 19 pergalių ir 13 pralaimėjimų.

Apie Hornets: Iš paskutinių 10 mačų laimėti tik 2. Hornets vakarų konferencijos outsideriai. Panašu, kad ekipa jau žiūri į kitą sezoną, nes nemažai laiko gauna žaidėjai, anksčiau šildę atsarginių žaidėjų suolą, neblogai atrodęs Riversas gavo traumą ir jo tikrai nebus mače prieš Hornets.
Hornets taip pat nepavadinsi namų komanda: laimėta 12 ir prailamėta 21. Nesenai nusileista Lakers, nors ir buvo surengtas įspūdingas spurtas, tačiau manau, kad tai tik parodo, kad komanda labai nepersistengia ir jei gerai einasi, tai lošia ant bangos, jei gauna, tai nuleidžia rankas.

Taigi manau, kad Memphis ir be Z.Randolph yra pajėgus padaryti tai ką jau yra padaręs šiame sezone: nugalėti Hornets daugiau nei 4 taškais. Juolab, kad Randolpho vietą užima E.Davis, vyrukas žaides startiniame Raptors ekipoje, puikiai įsiliejo į Grizzlies ekipą užimdamas vieta startiniame penkete ir neretai renka double-double.

Hornets bus gerai pailsėjusi prieš šį mačą, tačiau ir Memphis turės vieną dieną poilsio prieš mčą, tad manau, to turėtų užtekti atgauti jėgoms.




18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)