Select your timezone:
Select
2015/04/17 17:49 Mavericks (Mavericks pateks i kita etapa) @220 7/10
 

Turbut busiu nepopuliarus del sito statymo, bet as nusiteikes pagristi toki savo pasirinkima:

1. Rockets uzklupusi traumu epidemija. Nors is pirmo zvilgsnio ju nedaug - tik 3, bet du zaidejai yra startinio penketuko. Tai - Motiejunas bei Beverley. Svieziausia, nors ir ne pati skaudziausia trauma tai K. J. McDanielso. Zaidejas nera kertinis, bet atkrintamuju metu rotacija yra tikrai lemiamas faktorius. Kuo maziau zaideju rikiuoteje - tuo mazesne ir rotacija. O minetu Motiejuno ir Beverley netektys tikrai skaudzios ir mazinancios Raketu sansus.

2. Mavericks lygesnis, ilgesnis suolelis bei atkrintamosiose sukaupta patirtis.
Dalaso ekipa tikrai turi ka pasiulyti ant savo atsarginio suolelio. Gal tai is pirmo zvilgsnio ir "seneliu gvardija" : Stoudemire, JJ Barea, Villanueva, Jeffersonas, taciau visi sie zaidejai tikrai puikiai gali pakeisti pajegu startini penketuka ir zaidimo tikrai neturetu gadinti. Butu galima prideti net ir ta pati Aminu.

Rockets. Galima butu isskirti Breweri, Smith/Jones (priklauso kuris startuos). O daugiau..? Prigioni? Dar vienas senas arklys, kuris vagos negadins, taciau atkrintamuju patirties kaip bebutu dar neturi. Papanikalou, Dorsey, Capela ar N. Johnsonas nemanau, kad prilygsta isvardintiems Mavs atsarginiams.

3. Hardenas vienas lauke ne karys. Mano manymu barzdociui gali paprasciausiai pritrukti pagalbininku. Howardas? Chandleris kaip gynybinio plano zaidejas tikrai turetu su juo susitvarkyti. Lieka pavojingesnis Ariza, tas pats nuo suolo kylantis Breweris galbut. Na dar Terry turetu imesti savo tritaskiu.

Vis delto niekas taip lengvai tu tasku rinkti neleis, o ir patys Mavericks turi savu koziriu: pagrindinis ekipos scoreris - Ellis, Rondo, kuris puikiai gali suzaisti su Chandleriu. Nereiktu pamirsti ir Nowitzki, Parsons. Drisciau teigti, jog Mavericks puolimas netgi mobilesnis ir ivariapusiskesnis. Taip leidzia teigti ir minetas lygesnis ir ilgesnis Dalaso suolas. O prisiminus ir praeitus metus strigo net ir tas pats Hardenas...

4. Treneriu mikroodvikova. Na nezinau kaip kitiems, bet as neissiplesiu. Vieni vartai Carlisle'o naudai lyginant ji su McHale.

5. Namu pranasumas. Rockets kol kas ji turi, bet situacija tokia, jog vienas macas apvercia viska aukstyn kojom kalbant siuo klausimu.

6. Reguliarusis sezonas toli grazu ne atkrintamosios. Nors ir si sezona Rockets laimejo 3-1, bet nepamirskim, jog visai kitos aplinkybes: traumu buvimas/nebuvimas, tas pats zaideju nusiteikimas ir aplamai visiskai kitoks pasiruosimas rungtynems. O ir per atkrintamasias NBA prasideda visai kitoks krepsinis.


Spejimui parinkau tokia data, nes manau 6 macai cia maziausias rungtyniu skaicius laukiantis serijoje. 6 macas butent ir suplanuotas geguzes 1-osios nakti Lietuvos laiku.

  • Voted: 32
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

takeitout

Thanks: 2

Followers: 0

  • Units 32.41
  • ROI 18.52%
  • W% 53.85%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 27
  • Units won: 215.41
  • W-L-T : 14-12-1
  • Avg.Stake of Units: 6.78
  • Staked units: 183.00
  • Avg. Odds: 132.5
 

Unit change

5044383226202023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)