Select your timezone: Select
Sarasdas

Olympiakos - Platanias

09/12 17:30
Added 2015/09/12 16:10 | 0 thanks
  • Yes: 100.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 2

Pick: Under (UNDER 3.5) @-137 7/10 -7.00

Na Graikijos čempionatas po truputį įsivažiuoja ir šiandien susitinka stipriausia pastarųjų metų ekipa Olympiakos ir vieni autsaiderių Platanias.
Ok, kas šiandien nugalės praktiškai nėra abejonių, todėl bandysiu su įvarčiais.
Šeimininkai, kaip visada, turi geriausią sudėtį Graikijos čempionate, ir greičiausiai taps čempionais, tačiau tą reikia įrodinėti aikštėje. Kol kas Olympiakos po dviejų turų iškovojo abejas pergales rezultatais 3-0 ir 2-0. Žodžiu, darbas yra dirbamas.
Platanias atvirkščiai - po dviejų turų du pralaimėjimai rezultatais 1-2 ir 0-3. Ekipa laikoma viena silpniausių komandų Graikijos pirmenybėse šiame sezone.
Šiandien renkuosi bendrą ekipų 3,5 įvarčių underį. Argumentai gana paprasti: Olympiakos laukia rimtas iššūkis savaitės viduryje - Čempionų lygos dvikova su galinguoju Bayern, todėl šiandien draskomasi tikrai nebus. Nenustebčiau, jei ir treneris savo pagrindinius žaidėjus patausos ir maksimaliai išsikrauti neleis.
Antra, jau ne vienerius metus Graikijos čempionatas yra po lažybų stebėtojų padidinamuoju stiklu, čia jau visiems aišku, kad didieji klubaio turi savo globojamus ar gerus santykius palaikomus klubus, o Platanias yra būtent toks komandai iš Pirėjo, todėl galutinė pergalė šeimininkams šiandien vargu ar suteiks kažkokio vargo.
Trečia, Platanias komanda yra gana skurdi puolime, arsenalas menkas, o iš šių varžybų nieko labai ir nesitiki, tad, kad įmuš, taip pat sunku pagalvoti. Manau, Olympiakos čia irgi stipriai nelauš, \pelnys 2-3 įvarčius ir to pakaks prieš dvikovą su Bayern.
Sėkmės 😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)