Select your timezone: Select
george

Portugalija - Prancuzija

07/10 19:00
Added 2016/07/10 05:49 | 0 thanks
  • Yes: 59.0%
  • No: 14.8%
  • No Opinions: 26.2%
  • Voted: 122

Pick: Prancuzija @2.100 8/10 -8.00

Sveiki, tikrai mano manymu linijos vėl ganėtinai aukštos. Nes mano manymu visą galvą favoritė turėtų būti prancūzija, manau artėjant rungtynėms koficientas pakris tikrai. Pepe turįtų šiame mače nežaisti, portugalija, laimėjo tik kartą šiame čempionate, ir manau tikrai neskaitant kelių aukšto lygio žaidėjų portugalija neturi daug šansų šiame mače, nebent nukeliauti iki baudinių serijos, bet tokį atveju iškarto atmetu. Svarbiausias dar vienas dalykas, prancūzija namie laimėjo du čempionatus ir kas 16 metų, kitas dalykas "Portugalija šio vakaro varžovų nė karto neįveikė oficialiose rungtynėse".
Sunku tikėtis, gynyba portugalijos braškės be pepes, o tokius asus kaip giroud, griezmann ar payet reikia akylai prižiūrėti, tikrai manau prancūzija taps čempionė, jų siunkesnis kelias nueitas, ir įgautą formą finaliniam mačui tikrai įspūdinga, prancūzija yra rezultatyviausia komanda šiame čempionate, ir tikrai neturi šiam mačui nuostolių. Namų sienos+plius geras komandinis žaidimas, turėtų leisti su griezmann priešakyje kelti čempionų taurę. Sėkmės visiems😁 aš dar pabandyčiau 2-0 padėti, kad prancūzija laimės, arba pranšumą prancūzijos naudai. Portugalija neturi tokio puolimo arsenalo kokį gali pasiliūti prancūzija, ronaldo (3 goal) +nani (3 goal) +sanchez (1 goal) pries griezmann (6)+ payet (3) + giroud (3) + pogba (1).
Ka norit, ta snekekit, esme tame geriausia komanda turi laimėti si cempionata, o ji yra prancuzija, plius nukale ir pasaulio čempionus, pasismagino su islandija. Si komanda turi mentaliteta, tiek su rumunija ar airija atsilikinedami sugebojo laimėti, tiesa abi komandos dar nepralose todel jos cia. bet tarpusavio istorija negailestinga portugalijai. 24 macai is ju net 18 laimėjo prancūzija. ir kitas dalykas visose oficialiose rungtynese tai padare prancuzija! (tarpkitko labai keista kad dar niekas neparase tos prognozes).

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)