Select your timezone: Select
george

Tottentham - Monaco

09/14 18:45
Added 2016/09/14 07:38 | 0 thanks
  • Yes: 37.5%
  • No: 12.5%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 32

Pick: Tottentham @1.800 6/10 -6.00

Susitinka dvi komandos, kurios labai gerai pradėjo vietinius čempionatus😁
Tottentham traumuota turi rose. Bet šiap ši komanda tikrai gerai sudėta, vasara nieko svarbaus neprarado ir prie tokių žaidėjų : lloris, vorm, alderweireld, davies, dier, rose, vertoghen, walker, alli, eriksen, lamela, kane, son. pridėjo moussa dembele, victor janssen, victor wanyama. ši komanda tikrai solidi, komandos branduolys pernai iškovojo trečiają vietą stipriausioje europos lygoje premier lyga.

Monaco šiemet vasara pardavė žaidėjų, nemažai. šiuo metu traumuotas pagrindinis vartininkas subasic, ir vienas pagrindiniu gyneju mendy. vasara prarado toulalan, vagner love, pasalic, fabio coentrao, l. traore. Atejo de sanctis, glic, falcao. Komanda, solidi bet labai jauna, manau šiemet psg turės vargo ligue 1 čempionate, o rimčiausias jo priešininkas būtent monaco, sudėtis tokia:de sanctis, ricardo carvalho, fabinho, glik, jesus, mendy, sidibe, raggi, bakayako, dirar, joao moutinho, bernardo silva, germain, falcao. Jei neturetu falcao ir portugalų kurie šią vasarą tapo europos čempioantis ši komanda būtų dar silpnesnė, aišku jaunimas ne taip gerai apšaudytas kaip tottenthma.

Išvada tottentham turi daugiau patirties ir aukštesnio lygio žaidėjų, jie žaidžia namuose, ir manau tikrai kovos tik dėl pergalės, namuose tottentham visada būna kietas riešutas visiem klubams, tuolabiau istorija byloja, kad monaco namie tik pavojingi😁 yra šios komandos žaidusios pernai londone 4-1 laimėjo tottentham 😁 sėkmės!
Papildyta:
plačiau galima pasiskaityti sportas.lt😁
sportas.lt/naujiena/212738/cempionu-lyga-tottenham-klubas-wembley-stadione-sutinka-monaco-komanda

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)