Select your timezone: Select
malaysia

Slovenia - Serbia

09/17 18:30
Added 2017/09/16 18:37 | 2 thanks
  • Yes: 82.9%
  • No: 8.6%
  • No Opinions: 8.6%
  • Voted: 35

Pick: Serbia @105 8/10 -8.00

Finalas. Nors sakoma jog finalais reikia megautis , as sakau jog cia reikia bandyt imti Serbia.. Na visu pirma as netikiu Slovenais giliai viduje , ir atrodo kad cia is didelio dziaugsmo bus nusivylimas po pralaimetu rungtyniu rytoj..
Taip jie atrode su Ispanais lyg ant sparnu , krito viskas idealiai - Gasoliai tikrai nepasakysi jog zybejo , ir kas labiausiai netiketa man buvo Vidmaras ( Slovenu centras ) suzaide labai gerai - bei prie to macio visa slovenu team metė tritaskius nuostabiai , ne tik starto penketo zaidejai bet ir kas kilo nuo suolo padejo ir palengvino jiems darba.. Antra kart kad taip kristu netikiu cia first faktas , na ir apskritai beveik taip nebuna.. Toliau ziurint i Serbus jie kaip team atrodo labiau subrendusi tokioms Peru , taigi slovenai to dar nepasieke , ir manau jog toks lyderis kaip Dragicius bus nugesintas na o Donciciaus kazkuo tai per daug nesureiksminciau..
Puolimee serbai bus masiskai dominuojanti team , tiek per Bobana tiek per Kuzmiciu. Aisku labai tikiuosi isvysti finale Jokiciu , bet kaip kalbama galimai turetu zaisti..
Aisku didzios dalies labai tikiuosi is Bogdanoviciaus , kaip lyderis svarbiose rungtynese turetu buti pgrindinis ekipos variklis.
Taigi jei uzdaro Gorana lyg ir darbas padarytas , lieka dirbti toliau ir neduot isimetyt slovenu snaiperiams..
Treneriai nors ir abu labai geri - taciau Djordzevicius idealiai valdo sia serbu rinktine - vieni kitus puikiai jaucia , tai tik prideda motyvacijos aiksteje , na viskas tik ant serbu is mano puses rytoj. Sekmes

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)