Select your timezone: Select
Maestro24

Serena Williams - Vitalia Diatchenko

05/27 14:30
Added 2019/05/27 09:52 | 1 thanks
  • Yes: 41.2%
  • No: 5.9%
  • No Opinions: 52.9%
  • Voted: 17

Pick: Serena Williams ((-5,5)) @1.850 7/10 +5.95

Dar vienas statymas - paskutinis statymas šiai dienai. Lendame pas moteris - susitiks legendinė Serena Williams ir rusė Vitalia Diatchenko. Mano nuomone, užtikrintą Peru iškovos amerikietė, t.y. bent 6 games Peru. Kodėl?

Triskart Paryžiuje triumfavusi Serena sugrįžusi po nėštumo yra kiek pasikeitusi - ir pati forma nėra tokia stabili, ir vis dažniau pasitaikančios traumos. Visgi Didžiojo kirčio turnyruose amerikietė atiduoda visą save ir dažniausiai žaidžia labai užtikrintai - pvz finalai Vimbldone ir US Opene, ketvirtfinalis AO Open. Dabar žaidimas Peru ant grunto - dangos, ant kurios sąlyginai amerikietė turėtų atrodyti prasčiausiai. Tačiau jau praeityje Serena įrodė, kad yra turbūt bettersia visų laikų tenisininkė, gali žaisti ant bet kurios dangos. Galbūt kiek neramina pasiruošimas - Romoje sužaistas vienintelis mačas ir tuomet pasitraukta dėl to pačio kairiojo periodo. Tačiau pati tenisininkė teigė, kad yra visiškai pasiruošusi ir sveika. Patikėsime.

28-erių rusė taip ir neapturėjo sėkmingos tenisininkės karjeros - metus iš metų trinasi aplink pirmo šimtuko pabaigą, o gruntą pastaraisiais metais visai pamiršo. Šiemet viena Peru iš keturių, praėjusį sez - 3/2. Jei neklystu, turi one-handed backhandą, kurį Serena savo galingais kirčiais turėtų uždominuoti.

All in all, žaidėjų lygis skiriasi kaip diena ir naktis. Čia tik klausimas kaip jausis Serena - aš patikėsiu jos žodžiais, o jei viskas tvarkoje, turėtume pamatyti lengvą bent jau minimum 6:3, 6:3 Peru. Sėkmės!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)