Select your timezone: Select
Pifce

Kamerūnas - Danija

06/19 21:30
Added 2010/06/19 16:37 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Danija (0) (Danija (0)) @-111 6/10 +5.40

Kamerunas. Pirmosios varzybos pralaimetos Japonams rezultatu 0:1. Kamerunieciai tikrai zaide blogai pries japonus, taciau tai manes visiskai nestebina. Paul Le Guen'as (treneris) nuo to laiko kai buvo paskirtas Kameruno treneriu su sia rinktine nepasieke visiskai nieko. Atrodytu, kad komandos lygis krito zemyn ir netgi smarkiai krito zemyn. Itin prastas pasirodymas African Nations Cup'e, prastas draugisku rungtyniu ciklas ir itin blankus pasirodymas pasaulio cempionate.. Taciau, atrodytu, kad Kameruno Federacijai visi sie rezultatai nieko nereiskia ir jie dziaugiasi dabartinio trenerio darbu rinktineje. O rinktine visa si laikotarpi yra gilioje duobeje ir is tiesu turint tiek daug talentingu ir individualiai stipriu zaideju taip neturetu buti.

Danija. Pirmosios varzybos E grupeje pralaimetos grupes favoritams Olandams 0:2. Pirmasis kelinys suzaistas ko ne tobulai. Tiksliai buvo vykdomi trenerio nurodymai, komanda atrode tikrai organizuotai. Buvo siekta isplesti lygiasias, taciau viena klaida leme tai, kad buvo isimusta i savus vartus. Pries cempionata galvojau, kad Danijos zaidimas yra zemesnio lygio, nei pamaciau koks jis buvo is tiesu. Dabar manau, kad danai kartu su olandais turetu pasiekti 1/8' finali. Norint tai igyvendinti privalu iveikti Kameruna siandien. Tiesa, lygiosios taip pat vilciu dar nepalaidotu, lieka dar macas su japonais, taciau pramusti tankia japonu gynyba vargu ar butu labai jau paprasta. Todel, manau, kad visos danu pastangos bus metamos siandien.

Tikrai negaleciau izvelgti Kameruno pergales. Abiems komandoms butina iskovoti 3 taskus siandien, taciau nemanau, kad afrikieciai yra pakankamai stiprus pakovoti del pergales pries puikiai organizuota skandinavu ekipa.
Kamerunas yra didziuleje duobeje, tuo tarpu Danija pasizymi itin kantriu zaidimu, laukdami ir islaukdami savo sansu pasizymeti, laukdami priesininku klaidu ir neapdairumo gynyboje. Manau, kad tokiu progu siandien bus pakankamai, tad Bendtner'is ir Tomasson'as turetu pasinaudoti bent viena is ju.

Mano statymas: Danija (0) @1.90

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)