Select your timezone:
Select
2010/07/05 18:19 bet title Urugvajus AH(+0,5) (Urugvajus AH(+0,5)) @128 4/10
 

Olandija. Iskovotos visos 5 pergales is 5 galimu. Praleista ganetinai mazai, imusta pakankamai daug. Galbut ziurint i statistika susidaro toks ispudis, kad komanda pajegi laimeti pasaulio cempionata. Taciau as manau visiskai priesingai. Olandu zaidimas manes ne tai kad neitikino, bet visiskai nuliudino. Visos penkios pergales iskovotos tik per kitu komandu klaidas ir per sekme. Prisiminkim pirmas varzybas su danais, pirmas 45min olandai buvo visiskam sesely, taciau sekme nusisypsojo, kai danas isimuse i savus vartus. Pries japonus taip pat nieko nesukurta per daugiau nei pusvalandi, mano akim japonai zaide apylygiai, pasirinke puikia taktika, dar patys sugebejo sukurt keleta tikrai astriu ir pavojingu ataku, ir tik pabaigoje sekmes deka, suviu is toli isplesta pergale. Pries Kameruna abejoms komandoms nieko nebelemianciose varzybose taip pat pabaigoje iskovoti 3 taskai.
1/8finaly atrodytu, kad komanda turetu zaisti is visu jegu, be jokiu atsipalaidavimu, taciau olandai vel zaide blankiai. Vien tik Robben'o individualumo deka ir veliau pasinaudojimu gynybos klaida pavyko prasibrauti i kita etapa, nors rezultatui esant tik 1:0 slovakai turejo maziausiai 3 realias progas islyginti situacija.
1/4finaly lauke Brazilija. Po pirmojo kelinio atrode, kad zaidzia 2 skirtingo lygio komandos ir tikrai pasiseke olandams, kad rezultatas tebuvo 1:0 o ne 2 ar 3:0. Antram keliny brazilai pradejo siek tiek atsargiau, bet stengesi valdyti zaidima. Ir vel gi is visiskai niekur olandai imuse. Tiksliau neimuse, o brazilai isimuse i savus vartus. Po keliolikos minuciu dar vienas "fuksas" po kampinio. Tuomet brazilai visiskai paluzo ir olandai tik tada ir turejo kelias realias progas per visas varzybas. Taciau man jau susidare toks ispudis, kad olandai turedami geras progas nieko sukurti nemoka, o gali imusti tik nesamones. RVP siame cempionate man primena Torres'a, kurie aikstelej begioja tik del vardo. Robben'as - zvaigzde, taciau mateme jo zaidima pries brazilus. Atrode, kad visus judesius isanalizave gynejai tiesiog uzdengdavo vartu plota o Robbenas be savo "kairiukes" buvo ko ne nulinis kuriant pavojingas progas. Komandai negales padeti Wiel'is ir De Jongas.

Urugvajus. I pusfinali pateko per labai didele sekme. Taciau viso cempionato metu urugvajieciai man paliko nebloga ispudi. Turbut tai komanda turinti geriausius puolejus ir geriausia bei patikimiausia gynyba. Praleisti vos 2 ivarciai. Vienas po vartininko klaidos, kitas is 30 metru, taip pat vartininkui nemacius kamuolio. Taip, kad galima sakyt, kad gynyba yra labai tvirta ir puikiai atlieka savo darba. Bet yra viena problema. Patyres trauma komandos kapitonas ir gynybos ramstis Lugano neaisku ar spes pasveikti, taciau tikekimes, kad viskas bus gerai.
Yra ir daugiau problemu, viena is ju Suarezas. Be jo Forlanui bus tikrai sunkiau, taciau neatmetu tokios galimybes, kad vietoj jo i aikste treneris gali mesti dar viena sauga ir bandyti zaisti 4-5-1. Visiskai logiska butu zaisti nuo gynybos ir saugu linijoje stengtis kuo ilgiau palaikyti kamuoli.

Taigi. Visi mateme, kaip olandai zaidzia pries "gynybinio stiliaus komandas" (Japonija, Danija), tad manau, kad urugvajus tikrai gali mazu maziausiai atsiginti nuo olandu puolimo, (kuris kuo toliau tuo labiau mane nuvilia) ir pabandyti realizuoti tai, ka sukurs.

Si statyma pats atliksiu likus keletai minuciu iki varzybu pradzios, nes ir dabar olandu kof'as po biski krenta, net neabejoju, kad pries maca jis bus apie 1.50

Mano statymas: Urugvajus AH(+0,5) @2.28

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Pifce

Thanks: 0

Followers: 0

  • Units 91.50
  • ROI 90.59%
  • W% 93.33%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 15
  • Units won: 192.50
  • W-L-T : 14-1-0
  • Avg.Stake of Units: 6.73
  • Staked units: 101.00
  • Avg. Odds: 104.9
 

Unit change

110104989286802023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)