Select your timezone:
Select
2010/06/28 14:13 bet title Olandija -1,-1,5 (Olandija -1,-1,5) @100 6/10
 

Olandija. Olandai uzeme pirmaja vieta E grupeje iskovoje visas tris pergales (Danija 2:0, Japonija 1:0, Kamerunas 2:1). Visi sie macai buvo tipiski tokiems turnyrams, daug nervu, itampos, taciau olandai antroje runtyniu puseje sugebedavo irodyti savo meistriskuma ir po triju grupes varzybu savo saskaitoje neturi ne vienu lygiuju, tuo labiau pralaimejimu. Mano manymu, olandai yra vieni is pasaulio cempionato favoritu. Galima sakyti, kad jie zaidzia kaip ir namuose, nes PAR gyvena nemazai olandijos pilieciu. Tad per kiekvienas ju varzybas galime pamatyti gausybe oranzines spalvos tribunose ir gero palaikymo.
Van Marwijk'as (treneris) subure labai solidzia komanda, kuri turi 2 puikius komandos ramscius saugu linijoje, tai De Jongas ir Van Bommel'is. Gynyba taip pat atrodo labai tvirtai. Vos 1 ivartis praleistas kol kas, o paziurejus i atrankines, vartininkui vos 2 kartus teko traukti kamuoli is savo vartu tinklo. Puolime stovi 4 pasaulines klases zaidejai, kurie pastoviai kuria pavojingas atakas ir drasko varzovu gynybas. Juo labiau, kad Arjenas Robennas zais nuo pirmos minutes siandien. Pries Kameruna jis buvo isbeges i aikste 20'ciai minuciu ir Arjenas buvo greitas ir matesi jo noras zaisti ir irodyti savo svarba rinktinei siame cempionate.

Slovakija. Slovakai pirmose F grupes varzybose suzaide 1:1 pries viena prasciausiu komandu, pagal zaidimo kokybe. Taip pat beviltiskai pralaimeta Paragvajui (0:2), taciau daugeliui gana netiketai iveikta beviltiska komanda Italija (3:2). Italu zaidimas visa cempionata buvo tiesiog apgailetinas. Saugu linijoj zaidimo visiskai nebuvo, nuo centro budavo metomi kamuoliai i baudos aikstele. Isejus i aikste Pirlo viskas pasikeite, matem italus tokius, kokius esam prate matyti. Bet 20minuciu Pirlo aiksteje nebeuzteko, todel sios slovaku pergales tikrai nelaikau sensacingos.
Be to viso cempionato metu slovaku gynyba braskedavo, mateme nemazai nesutarimu tarp gyneju. Tad siandien slovakai tures daug bedu gynyboje pries nuostabu olandu puolima. Juolab, kad komandai nepades Zenko Strba (suspenduotas).

Taigi. Manau, kad olandai nuo pat pirmu minuciu imsis iniciatyvos ir galiausiai irodys savo pranasuma bent 2 ar daugiau ivarciu skirtumu. Arjenas Robennas yra sveikas, o nuo jo tai labai priklausys. Nematau, kad slovaku gynyba galetu sustabdyti olandus. Be to RVP pagaliau pasizymejo pries Kameruna ir tai jam suteiks daugiau pasitikejimo savo jegom ir jo nebeslegs ta nervine itampa.
Renkuosi Olandijos pergale bent 2 ivarciu skirtumu. Pergales 1 ivarciu atveju puse sumos grazinama.

Mano statymas: Olandija -1,-1,5 @2.00

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Pifce

Thanks: 0

Followers: 0

  • Units 91.50
  • ROI 90.59%
  • W% 93.33%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 15
  • Units won: 192.50
  • W-L-T : 14-1-0
  • Avg.Stake of Units: 6.73
  • Staked units: 101.00
  • Avg. Odds: 104.9
 

Unit change

110104989286802023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)