Select your timezone: Select
Betsoup

Τέρεκ Γκρόζνι v ΤΣΣΚΑ Μόσχας

03/19 15:30
Added 2017/03/19 01:03 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Φιλοξ/νος - Under 2.5 Γκολ (Nικητής και Over Under) @300 6/10 +18.00

Ένα πρωτάθλημα που πολύ το χρησιμοποιούν για μαξιλάρι, δηλαδή να κλείσουν κάποιο παρολί. Σίγουρα οι τέσσερις πρώτες ομάδες (Σπάρτα Μ., Ζενίτ, Τσσκα, Κρασνοντάρ) έχουν το πρώτο λόγο σε σύγκριση με τις υπόλοιπες.

Η Τέρεκ είναι στο -3 βαθμούς από τις θέσεις της Ευρώπης, όπου βασίζεται κυρίως στην έδρα της. Η φόρμα της δεν είναι η ιδανική τελευταία (1-2-3), αλλά το κακό είναι ότι σε πέντε ματς έχει μηδέν γκολ. Μέσο όρο βάζει 1.1 γκολ, αλλά ότι στα τελευταία έξι ματς έχει βάλει 0.3 γκολ και τώρα που παίζει με ένα δύσκολο γκολ Τσσκα κάνει το έργο της πιο δύσκολο.

Η Τσσκα είναι στην 3η θέση, αλλά με τους ίδιους βαθμούς με την Ζενίτ και φυσικά μετά την χθεσινή ισοπαλία της πρωτοπόρου Σπάρτακ θέλουν να μειώσουν την διαφορά. Το έργο τους είναι δύσκολο, αφού η άμυνα της Τέρεκ είναι δυνατή (δέχεται 1.15 γκολ ανά παιχνίδι). Δεν έχει ήττα τελευταία (4-2-0), όπου οι δύο ισοπαλίες δεν είχε βάλει γκολ. Με λίγα λόγια αν βάλει ένα γκολ, λόγω δυνατής άμυνας το κρατάει το παιχνίδι. Εκτός έδρας σε δέκα ματς έχει οχτώ under.

Η παράδοση είναι υπέρ του φιλοξενούμενου 2-2-4 με 4 under.

Όπως γράψαμε και πιο πάνω, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την Τσσκα, το οποίο θέλει να το πάρει πάση θυσία. Όταν σε δίνετε η ευκαιρία να πας την διαφορά στο -6 βαθμούς από τον πρωτοπόρο μπορεί και να μην δοθεί σύντομα. Γι' αυτό νομίζουμε ότι θα το δουν όλοι στο κλαμπ πολύ σοβαρά, με πειθαρχεία, σοβαρότητα και πάνω απ' όλα στην καλή άμυνα.

Τώρα που είπαμε άμυνα, θα δείτε ότι το συνδυάζουμε με under. To σκεφτόμαστε με τελικό σκορ 0-1 ή 0-2. Δεν το κρύβουμε ότι είναι δύσκολη επιλογή, γιατί αν γίνει 1-0, τότε τελειώνει το παιχνίδι για την στήλη μας, άσχετα αν κερδίσει η Τσσκα.

Τελειώνοντας παίρνουμε το ρίσκο του συγκεκριμένου combo, αλλά μιλάμε για 4.00 απόδοση.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)