Select your timezone: Select
Betsoup

Αλκμααρ v ADO Ντεν Χάαγκ

03/19 17:45
Added 2017/03/19 12:10 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Αποδόσεις Αγώνα @550 6/10 -6.00

ΣΤΗΛΗ : Betsoup

Οups! Λάθος εκτίμηση..

To έχουμε πει φίλοι της στήλης μας, ότι το Στοίχημα επειδή είναι αριθμοί, εμείς πρέπει να προσπαθούμε να βρούμε την λάθος εκτίμηση του bookmaker. Πολύ με ρωτάτε, αν κάνει λάθος εκτίμηση ή καλύτερα αν το κάνει επίτηδες;

Όπως εμείς, έτσι και αυτός είναι άνθρωπος και φυσικά κάνει λάθη. Έχει να διαχειριστεί τόσα ζευγάρια. Αυτή την στιγμή στην πιάτσα, ένας από τους καλύτερους αρθρογράφους, ήταν υπάλληλος σε εταιρία που έβγαζε αποδόσεις. Καλό είναι αν κάποιος το βλέπει επαγγελματικά να περάσει από μια τέτοια δουλειά, γιατί θα αποκομίσει τέτοια οφέλη, που μόνο με τις αποδόσεις θα βγάζει σημεία. Επειδή πάντα στον συγκεκριμένο χώρο προσπαθώ να κάνω συζητήσεις με τους καλύτερους, θα σας πω ότι έχουν φτάσει άτομα να βγάζουν τα σημεία τους χωρίς να βλέπουν τα ονόματα ομάδων. Δηλαδή με τις αποδόσεις, την βαθμολογία και την φόρμα μπορούν να επιλέξουν τα σημεία τους.

Αυτό όμως που μου αρέσει είναι η ταπεινότητα αυτών των παικτών, δηλαδή ποτέ δεν θα πουν ότι δεν υπάρχουν άτομα που πιάνουν παραπάνω σημεία, αλλά το θέμα είναι ότι ξέρουν να κάνουν διαχείριση κάβας και εκεί υπερτερούν.

Ομάδες : Αλκμααρ - Ντε Χααγκ

Αποδόσεις : 1.40 VS 6.50

Φόρμα : 1-3-2 / 1-2-3

Eπιδόσεις εντός/ εκτός : 3-7-2 (22-20) / 2-2-9 (12-29)

Kίνητρο : H Aλκμααρ στην 6η θέση, η μόνη απειλή η 8η Χέρενφεν στο -1 πόντο.

Η Ντε Χάαγκαν στην προτελευταία θέση, στο -1 από την σωτηρία και φυσικά το κίνητρο να σωθείς είναι μεγαλύτερο από αυτό να βγεις στα play-off.

Τα μάτια των παικτών της Ντε Χάαγκ θα γυαλίζουν, όπως έγινε και στο πρόσφατο εκτός έδρας με την Ουτρέχτη που έληξε 1-1. Μια Ουτρέχτη που είναι στην 4η θέση, πιο πάνω από την Αλκμααρ.

Το συμπέρασμα που βγάζουμε ότι είναι λάθος εκτίμησης της απόδοσης. Αυτό το σημείο θα το ποντάρετε μόνο του, μην βλέπετε στον διαγωνισμό αν το βάλω σε παρολί. Αυτό γίνετε γιατί εδώ υπάρχει άλλη διαχείριση, να καλύψουμε την κάβα που τελειώνει σε λίγο καιρό.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σας κάνω μαθήματα διαχείρισης κάβας, επειδή δεν μας βοηθάει ο τρόπος που ποντάρουμε τα σημεία. Πρέπει το κείμενο να είναι ένα και όχι ξεχωριστά κάθε σημείο.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)