Select your timezone: Select
TheChampion

Genoa v Torino

05/20 16:00
Added 2018/05/20 11:38 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 4.5) @3.750 10/10 -10.00

Μετα το αδιαφορο Γιουβεντους-Βερονα που ανοιξε την αυλαια της 38ης και τελευταιας αγωνιστικης σημερα η αγωνιστικη συνεχιζεται το μεσημερι με το επισης αδιαφορο γειτονικο ντερμπι αναμεσα στη Τζενοα και την Τορινο.
Η ομαδα της Γενοβας προερχεται απο 3 σερι ηττες μεταξυ των οποιων και αυτη στο ντερμπυ με την ασπονδη συμπολιτισσα Σαμπντορια. Σημερα θα προσπαθησει να σπασει αυτο το ασχημο σερι και να κλεισει με μια νικη γοητρου απεναντι στην Τορινο.
Η Τορινο παρα την καλη της πορεια φετος δεν καταφερε και παλι να παρει το εισητηριο για την Ευρωπη. Σημαντικο ρολο σε αυτο επαιξαν και οι 15 ισοπαλιες της στο πρωταθλημα που ειναι και οι περισσοτερες που εχει μια ομαδα στο Καμπιονατο. Σημερα θα αγωνιστει χωρις αγχος με στοχο να κλεισει τη σεζον με μια νικη γοητρου. Στην τελευταια της εξοδο απο το Τορινο καταφερε να αποσπασει ισοπαλια 2-2 σε μια πολυ δυσκολη εδρα. Η Ναπολι μπορει να ηταν απογοητευμενη απο τη διαφαινομενη απωλεια του πρωταθληματος αλλα αυτο δεν μειωνει τη προσπαθεια της Τορινο.
Στο σημερινο ματς δεν θα υπαρχουν σκοπιμοτητες και περιμενω να δω πολλα γκολ εκατερωθεν. Το ματς μπορει να θεωρηθει και αγγαλεια αλλα οι 2 ομαδες εχουν αποδειξει πως εχουν το γκολ.
Στο τελευταιο εκτος η Τορινο οπως ειπαμε εφερε 2-2 ενω η Τζενοα στο τελευταιο εντος εχασε 2-3. Και τα 2 ματς δηλαδη ηταν χορταστικα με πολλα γκολ. Λογικο λοιπον το οβερ σημερα να προσφερεται πολυ χαμηλα και το ισορροπημενο οριο να ειναι στο οβερ 3.5 και οχι στο οβερ 2.5 που βρισκεται συνηθως. Εγω θα ανεβασω ακομη περισσοτερο το δεικτη δυσκολιας και θα πονταρω στο οβερ 4.5 που προσφερεται σε πολυ καλη αποδοση. Αναμενω λοιπον ενα ματς με πολλα γκολ και ελπιζω να με δικαιωσει η επιμονη μου να βαλω τον πηχυ των γκολ αρκετα ψηλα. Οι πιο λογικοι βεβαια μπορουν να επιλεξουν το οβερ 3.5 που προσφερεται στα ορια του διπλασιασμου.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)