Select your timezone: Select
Panatha13

Belgium v Panama

06/18 18:00
Added 2018/06/18 16:43 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 1st Half 1.5) @137 5/10 -5.00

Στο Σότσι θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση του 7ου ομίλου του Μουντιάλ μεταξύ Βελγίου και Παναμά.
Το Βέλγιο διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και ειδικά από τη μέση και μπροστά «φυσάει». Και πως να μην το κάνει άλλωστε, αφού σήμερα αναμένεται να παραταχθεί με τον Λουκάκου στην κορυφή της επίθεσης και τους Αζάρ, Ντε Μπρούινε, Καράσκο και Μέρτενς από πίσω του. Με την ποιοτική του ανωτερότητα το Βέλγιο πιθανότατα θα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο τον αγώνα, ενώ με τις ατομικές ενέργειες των μεσοεπιθετικών του θα προσπαθεί συνεχώς να διασπάσει την άμυνα του Παναμά.
Πρώτη παρουσία για τον Παναμά σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εύλογα θεωρείται η πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης και θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν περάσει τον όμιλο. Ενδεικτικά ο προπονητής της ομάδας, Ερνάν Ντάριο Γκόμεζ δήλωσε ότι θα πιει δύο μπουκάλια βότκα σε περίπτωση που ο Παναμάς νικήσει το Βέλγιο ή την Αγγλία στο Μουντιάλ. Η ομάδα της Κεντρικής Αμερικής δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει στο ρόστερ της πολλούς έμπειρους παίκτες, άνω των 30 ετών.
Η ποιοτική διαφορά του ρόστερ των δύο ομάδων είναι μεγάλη και αυτό που μένει είναι να επιβεβαιωθεί και στον αγωνιστικό χώρο. Οι μεσοεπιθετικοί του Βελγίου είναι σταθεροί και αξιόπιστοι παίκτες και έχοντας δει τα παθήματα των φαβορί έως τώρα στο Μουντιάλ θα βρουν τους τρόπους να διασπάσουν την αντίπαλη κλειστή άμυνα. Αν μάλιστα αυτό γίνει νωρίς στον αγώνα το σκορ μπορεί να ξεφύγει. Έτσι θα επιλέξω το να έχουμε τουλάχιστον 2 γκολ στο πρώτο μέρος. OVER 1,5 στο πρώτο ημίχρονο.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (1)

Comments (0)