Select your timezone: Select
Panatha13

Colombia v Japan

06/19 15:00
Added 2018/06/19 11:02 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Colombia v Japan (Match Winner) @1.700 5/10 -5.00

Στην Μορντόβια Αρένα της πόλης Σαράνσκ θα λύσουν τις διαφορές τους Κολομβία και Ιαπωνία στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του όγδοου ομίλου.
Η Κολομβία αγχώθηκε αρκετά για να πάρει την απευθείας πρόκριση από τη ζώνη της λατινικής Αμερικής, αφού εξασφάλισε την τέταρτη θέση την τελευταία αγωνιστική χάρη στο 1-1 με το Περού. Δεύτερη σερί συμμετοχή στο Μουντιάλ. Τα πήγε καταπληκτικά στο προηγούμενο μένοντας εκτός στα προημιτελικά από την Βραζιλία με 2-1 πολύ δύσκολα. Στον πάγκο κάθεται ο έμπειρος Πέκερμαν, ο οποίος θα στηριχτεί κατά 99% σε λεγεωνάριους. Οι 14 από τους 23 του ρόστερ αγωνίζονται στην Ευρώπη . Στα τελευταία φιλικά πριν το Μουντιάλ έμεινε στο 0-0 με με Αυστραλία και Αίγυπτο. Μεγάλο αστέρι της ομάδας ο Φαλκάο και ακολουθούν Χάμες, Μουριέλ και Κουαρδάδο.
Η Ιαπωνία άργησε να βρεθεί σε τελική φάση Μουντιάλ, αφού για πρώτη φορά τα κατάφερε το 1998. Εκτοτε, όμως, δίνει διαρκώς το παρόν και μια φουρνιά με αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ο κόουτς Νισίνο προτίμησε να εμπιστευτεί πολλούς παίκτες με αρκετές παραστάσεις, που δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία τους παρουσία στη μεγάλη γιορτή. Τρεις ήττες από Ιαπωνία με 2-1, Γκάνα με 2-0 και Ελβετία με 2-0 στα φιλικά πριν ολοκληρώσει με θετικό τρόπο την προετοιμασία επικρατώντας με 4-2 της Παραγουάης. Στο τελευταίο φιλικό χτύπησε ο ηγέτης Οκαζάκι, ο οποίος βρίσκεται μεν στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα τον δούμε στην πρεμιέρα.
Ποιοτικά η Κολομβία διαθέτει ανώτερο ρόστερ και πιο φιλοδοξη ομάδα. Θεωρώ πως εύκολα η δύσκολα θα το πάρει το ματς .

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)