Select your timezone: Select
Panatha13

France v Peru

06/21 18:00
Added 2018/06/21 15:55 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Home/Over (Result/Total Goals 2.5) @130 10/10 -10.00

Μόνο νίκη που θα της εξασφαλίσει τη μαθηματική της πρόκριση στους «16» θέλει η Γαλλία κόντρα στο Περού.
Η Γαλλία έκανε το αυτονόητο και νίκησε την Αυστραλία, αλλά βάσει ρόστερ και της ποιοτικής διαφοράς των δύο αντιπάλων, οι «τρικολόρ» πραγματοποίησαν μια κακή εμφάνιση και εύλογα έχει προκύψει προβληματισμός. Έχει προκύψει προβληματισμός για τον σχηματισμό και για την απόδοση κάποιων παικτών – κλειδιά (χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Πογκμπά) και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ καλείται να βρει λύσεις. Κόντρα στα «καγκουρό», η Γαλλία άνοιξε το σκορ με τον Γκριζμάν να ευστοχεί σε πέναλτι, με αυτογκόλ διαμορφώθηκε το 2 – 1, αφού πρώτα ο Γέντινακ είχε μετατρέψει σε γκολ την ανοησία του Ουμτιτί να κάνει… μπλοκ μέσα στην περιοχή! Ακόμα ένα σημείο της κριτικής στον Ντεσάμπ είναι η χρησιμοποίηση δύο αμυντικογενών μπακ που δεν βοηθούν, ειδικότερα σε ματς που η Γαλλία χρειάζεται να βγάζει έξτρα ποδοσφαιριστές στην επίθεση.
Αυτά που έχασε το Περού κόντρα στη Δανία, δεν… χάνονται και όταν χάνονται σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, τότε το πληρώνεις ακριβά. Η ομάδα του Γκαρέκα, πραγματικά απέδωσε εξαιρετικά, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του φάνηκαν να μην πιστεύουν ότι βρίσκονται μπροστά στην αντίπαλη εστία και μπορούν να σκοράρουν, χάνοντας τελικά με 1 - 0. Αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Κουέβα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου που στοίχισε και ψυχολογικά στους παίκτες του Περού. Παρ’ όλα αυτά, το καλό κλίμα εντός και εκτός τειχών δεν χαλάει με τους περίπου 50.000(!) Περουβιανούς να υποστηρίζουν φανατικά τους παίκτες και τον ίδιο τον Γκαρέκα. Από τη στιγμή που το μεγάλο πρόβλημα εντοπίστηκε στην… εκτέλεση, ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να ρίξει από την αρχή στην ενδεκάδα τον Γκερέρο, που μπήκε ως αλλαγή κόντρα στους Σκανδιναβούς.
Η εικόνα της Γαλλίας στην πρεμιέρα δεν ήταν καλή αλλά θεωρώ πως δεν θα παίξει το ίδιο άσχημα. Αντίθετα, το Περού είναι μαθηματικά απίθανο να χάσει τον ίδιο αριθμό ευκαιριών όπως κόντρα στη Δανία και με αντίπαλο τη Γαλλία θα μπορέσει να βρει ευκαιρίες για κάποιο γκολ. Επιλογή μου η νίκη της Γαλλίας με OVER 2,5!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (1)

Comments (0)