Select your timezone: Select
Panatha13

Celtic v AEK Athens FC

08/08 21:45
Added 2018/08/08 18:55 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @130 10/10 -10.00

Η πρόκληση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ για τις δύο ομάδες με την Σέλτικ να υποδέχεται την ΑΕΚ.
Αφεντικό της Σκωτίας και χωρίς καν να τεθεί η κυριαρχία της σε συζήτηση η Σέλτικ. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχει μαζέψει όλους τους πιθανούς τίτλους που κυκλοφορούν στη χώρα και τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψει και φέτος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ό,τι αφορά την φετινή σεζόν, πέρασε πανεύκολα από την Αλασκέρτ με συνολικό σκορ 7 – 0 και στη συνέχεια πέρασε δύσκολα τη Ρόζενμποργκ. Κόντρα στους Νορβηγούς, έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο παιχνίδι πολύ νωρίς, αλλά τελικά επικράτησε με 3 – 1. Στο δεύτερο παιχνίδι και πήρε το 0 – 0 στο Τροντχάιμ. Εκτός από το αποψινό παιχνίδι είναι ο Ντεμπελέ και ο Μπογιάτα.
Λύτρωση έπειτα από 24 χρόνια για την ΑΕΚ! Η «Ένωση» ως πρωταθλήτρια μετά το 1994 συμμετέχει κατευθείαν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και απέναντί της είναι η Σέλτικ. Βέβαια, η ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα δεν μοιάζει σε πάρα πολλά με το σύνολο που θα παραταχθεί στο «Celtic Park», ούτε ως έμψυχο δυναμικό, ούτε στην τεχνική ηγεσία. Σημαντικό πρόβλημα εν όψει του κρίσιμου ματς, ο Πέτρος Μάνταλος, που λόγω μυϊκού τραυματισμού έχει μείνει εκτός. Το γεγονός ότι δεν έχει δώσει ακόμα επίσημο ματς, προκαλεί ερωτηματικά και για τους 11 που θα παρατάξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο θα παραταχθεί. Κατά πάσα πιθανότητα, το πλάνο θα είναι να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, μέσω των γρήγορων προωθήσεων σε παίκτες που ξέρουν να κάνουν τη ζημιά με αυτό τον τρόπο.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι πολύ διαβασμένος και ξέρει ότι αν πετύχει γκολ θα αλλάξουν τα δεδομένα. Από την άλλη, η απώλεια του Βράνιες και ο τραυματισμός του Τσιγκρίνσκι, φέρνουν στο προσκήνιο ένα κεντρικό αμυντικό δίδυμο το οποίο δεν έχει ξαναβρεθεί ποτέ σε επίσημο ματς. Επιλογή τα γκολ και το OVER 2,5

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (1)

Comments (0)