Select your timezone: Select
Panatha13

Chelsea v Arsenal

08/18 19:30
Added 2018/08/18 16:42 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Yes (Both Teams To Score) @1.660 6/10 +3.96

Λονδρέζικο ντέρμπι μόλις στη 2η αγωνιστική της Premier League με την Τσέλσι του Μαουρίτσιο Σάρι υποδέχεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τους «κανονιέρηδες», που μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι έχουν δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι, το οποίο μάλιστα είναι τώρα εκτός έδρας.
Από την άλλη πλευρά, οι «μπλε» άρχισαν με νίκη επί της Χάντερσφιλντ και θέλουν φυσικά ανάλογη συνέχεια.
Εύκολη αποστολή αποδείχθηκε η νίκη στην πρεμιέρα για την Τσέλσι στο ντεμπούτο του Μαουρίτσιο Σάρι στην Premier League, καθώς επιβλήθηκε εύκολα της Χαντερσφίλντ με 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Καντέ (34’) με περίεργο τρόπο και έπειτα από εκπληκτική δημιουργία του Γουίλιαν ενώ με εκτέλεση πέναλτι στο 45’ ο Ζορζίνιο διαμόρφωσε το 2 – 0 γράφοντας τέλος στη… σεμνή τελετή. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 80’ με ωραία ενέργεια του Πέδρο.

Επιβεβαιώθηκε ότι για τον Ουνάι Έμερι η πρεμιέρα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι ήταν το χειρότερο δυνατό σενάριο για τον ίδιο, αφού στη δική του πρώτη παρουσία στον πάγκο της Άρσεναλ ηττήθηκε εύκολα με 2 – 0 και μάλιστα μέσα στο «Emirates». Φανερά πολλά επίπεδα πιο πάνω η Σίτι από τους «κανονιέρηδες», άνοιξαν το σκορ στο 14’με τον Στέρλινγκ και ενώ προηγουμένως υπήρχαν κι άλλες χαμένες ευκαιρίες και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 64’ με τον Μπερνάντο Σίλβα να πιάνει στον… ύπνο όλη τη σαστισμένη άμυνα των γηπεδούχων. Δεν έβγαλε και… μάτια ο Παπασταθόπουλος, που μένει να φανεί αν έτυχε απλά σε αυτό το πολύ δύσκολο ματς ή αν πράγματι είναι δύσκολο να βρει χημεία με τον Μουστάφι στο κέντρο της άμυνας. Φυσικά, δεν υπάρχει λόγος για μεγάλη απογοήτευση, αφού η Σίτι είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ λίγες μέρες νωρίτερα και της Τσέλσι, οπότε είναι απόλυτα αντιληπτές οι δυσκολίες.
Δύσκολο ματς για πρόβλεψη σημείου οπότε θα πάω με την "εύκολη" επιλογή με γκολ και συγκεκριμένα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (1)

Comments (0)