Select your timezone: Select
Panatha13

RB Leipzig v Stuttgart

09/26 21:30
Added 2018/09/26 18:11 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @-189 5/10 -5.00

Για την εμβόλιμη 5η αγωνιστική του Γερμανικού πρωταθλήματος η Λειψία θα φιλοξενήσει την Στουτγάρδη.

Η Λειψία απέσπασε την Κυριακή το απόγευμα ισοπαλία 1-1 στην Φρανκφούρτη από την Άιντραχτ. Δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος και έμεινε πίσω στο σκορ στο 26΄ ενώ θα μπορούσε να είχε δεχτεί και δεύτερο τέρμα. Ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη, ισοφάρισε στο 53΄και έκανε στα επόμενα λεπτά ευκαιρίες για να γυρίσει το ματς αλλά δεν τα κατάφερε, με την αντίπαλο της στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο να ισορροπεί το ματς. Δίκαιο αποτέλεσμα σε μια περίοδο με εσωτερικές προστριβές και παράξενη κατάσταση που βοήθησε να επέλθει σχετική ηρεμία.

Η Στουτγάρδη παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει την προηγούμενη αγωνιστική την Φορτούνα Ντισελντορφ παραχωρώντας λευκή ισοπαλία στην έδρα της. Για άλλο ένα ματς δεν έπεισε με την απόδοση της, μπροστά δυσκολεύτηκε να κάνει φάσεις ενώ είχε σαν καλύτερο της παίχτη τον τερματοφύλακα της από την έσωσε σε 2-3 περιπτώσεις. Με όλα αυτά δεν μπορούσε να περιμένει κάτι περισσότερο από το ματς. Το κακό ξεκίνημα έχει φέρει γκρίνια για τον προπονητή και τους παίχτες οι οποίοι αποδοκιμάστηκαν μετά το ματς από τους οπαδούς τους αν σκεφτεί κανείς πως δαπανήθηκαν πολλά λεφτά το καλοκαίρι για μεταγραφές και όλοι περίμεναν ένα διαφορετικό ξεκίνημα.

Από την μια η Λειψία που έχει κάνει μέτριο ξεκίνημα , μπροστά σκοράρει συχνά αλλά πίσω δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη και δέχεται εύκολα γκολ και από την άλλη η Στουτγάρδη που ακόμα δεν έχει νίκη αλλά αν βρει χώρους μπορεί να κάνει απόψε την ζημιά στους γηπεδούχους. Θα έχει γκολ το ματς και θα πάω στο OVER 2,5.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)