Select your timezone: Select
Panatha13

West Ham v Manchester United

09/29 14:30
Added 2018/09/29 10:05 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Yes (Both Teams To Score) @-133 6/10 +4.50

Για την 7η αγωνιστική της Premier League η Γουέστ Χαμ περιμένει την Μάντσεστερ.

Η Γουέστ Χαμ την προηγούμενη αγωνιστική έγινε η πρώτη ομάδα που σταμάτησε την Τσέλσι μετά από 5 συνεχόμενες επιτυχίες της. Κατάφερε να κρατήσει το μηδέν πίσω, επιθετικά βέβαια δεν μπόρεσε να κάνει πολλές φάσεις και αφού δεν σκόραρε σε αυτές τις 2-3 καλές που έκανε ήρθε φυσιολογικά το 0-0. Δείχνει πάντως μια βελτίωση σε σχέση με τα πρώτα ματς πρωταθλήματος και ότι δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο δείχνουν οι 4 βαθμοί που έχει και η 17η θέση της βαθμολογίας. Μεσοβδόμαδα διέλυσε για το League Cup την Μάκσφιλντ με 8-0 σε ένα ματς που όπως φάνηκε ήθελε ένα ξέσπασμα για ψυχολογικούς κυρίως λόγους.

Η Μάντσεστερ έχει ένα σκηνικό χειρότερο ακόμα και από την πορεία της την φετινή σαιζόν! Κόντρες μεταξύ παιχτών και προπονητή, με τις σχέσεις τους να δείχνει ότι δεν μπορεί να γίνουν χειρότερες , αποκλεισμός μεσοβδόμαδα από το League Cup από ομάδα της Championship και γκέλα την προηγούμενη αγωνιστική , εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Γουλβς, και όλα αυτά πάνω που έδειχνε να είχε βρει ρυθμό με 2 συνεχόμενες νίκες για το πρωτάθλημα. Τώρα μέσα σε αυτό το κλίμα ταξιδεύει στο Λονδίνο να αντιμετωπίσει την ανεβασμένη Γουέστ Χαμ μη έχοντας περιθώρια για απώλεια βαθμών καθώς βλέπει από το μείον 8 την κορυφή!

Από την μια η Γουέστ Χαμ να δείχνει ανεβασμένη και από την άλλη την Μάντσεστερ και το όλο σκηνικό να δείχνει πως είναι δύσκολο να ξεπεραστεί ανώδυνα. Όσο δεν παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει τόσο θα μεγαλώνουν η γκρίνια και οι κόντρες και δύσκολα θα βγάλει την χρονιά ο Jose Mourinho και είναι αμφίβολο αν οι παίχτες θέλουν να παίξουν και για αυτόν. Αγωνιστικά προβλέπω μεγάλη μάχη και θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. GG

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)