Select your timezone: Select
Panatha13

Brondby v Horsens

09/30 19:00
Added 2018/09/30 17:17 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 3.5) @125 10/10 -10.00

Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Δανίας η Μπρόντμπι θα φιλοξενήσει την Χόρσενς.

Από ήττα στην έδρα της Αάρχους με 3-2 προέρχεται η Μπρόντμπι πληρώνοντας τα πολλά αμυντικά λάθη που έκανε και αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και η τέταρτη συνολικά. Βρέθηκε πίσω 3 φορές στο σκορ αλλά αυτή απάντησε στις δύο και παρά το γεγονός πώς είχε πάρα πολλές τελικές δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Μόνο νίκη θέλει σήμερα για να μειώσει την απόσταση απο την κορυφή και να εκμεταλλευτή την αναπάντεχη ήττα το μεσημέρι της πρωτοπόρου Κοπεγχάγης στην έδρα της Βεντσαϊσελ με 2-1 καθώς με τους 14 βαθμούς είναι στην 5η θέση, μείον 8 από την κορυφή. Μεσοβδόμαδα για το κύπελλο έπαιξε με αρκετές αλλαγές στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Χίλεροντ, ομάδα της Γ’ κατηγορίας, αλλά δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με 4-1. Στα αγωνιστικά μοναδική απουσία αυτή του επιθετικού Μενσά, που παραμένει τραυματίας από το ξεκίνημα της σεζόν.

Από συντριβή με 4-0 στην έδρα της Οντένσε προέρχεται η Χόρσενς. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, με το παιχνίδι στην συνέχεια να είναι κακό και τις ομάδες να δυσκολεύονται πολύ για να φτιάξουν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο τελευταίο δεκάλεπτο αναγκάστηκε από το αποτέλεσμα να βγει μπροστά για την την ισοφάριση αλλά το γεγονός πως άφησε πίσω κενούς χώρους έδωσε στην δυνατότητα στους γηπεδούχους να σκοράρουν για το 2-0 και μετά παράτησαν το ματς και δέχτηκαν άλλα 2 τέρματα. Αυτή δεν φάνηκε καθόλου απειλητική στην εστία των γηπεδούχων με μόνη αξιόλογη στιγμή το δοκάρι που είχε στο 2-0 και στο 85 της συνάντησης. Με αυτή την ήττα έμεινε στους 13 βαθμούς και είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας. Στα αγωνιστικά εκτός είναι ο μέσος Μπόρινγκ (5/0) και ο επιθετικός Ντροστ (7/0).

Η Μπρόντμπι είναι το φαβορί της αναμέτρησης αλλά δεν θυμίζει σε τίποτα, για την ώρα τουλάχιστον, την περσινή ομάδα που σε ανάλογες αναμετρήσεις καθάριζε τα ματς πολύ εύκολα έχοντας φέτος μόλις 1 νίκη σε 5 ματς εντός. Έχει πάντως μεγάλη ανάγκη για την νίκη και τους βαθμούς , η φιλοξενούμενη δέχεται πολύ εύκολα γκολ και θα ποντάρω στα γκολ και θέαμα! OVER 3,5

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)