Select your timezone: Select
Panatha13

Molde v Rosenborg

09/30 21:00
Added 2018/09/30 19:59 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Away/Yes (Results/Both Teams To Score) @400 10/10 -10.00

Για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νορβηγίας η Μπραν θα υποδεχτεί στο ντέρμπι της αγωνιστικής την πρωταθλήτρια Ρόζενμποργκ.


Συνεχίζει την πορεία της για την πρώτη τριάδα η Μόλντε και γενικά δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του νίκησε με 2-1 από την έδρα της Στρόμγκοντσετ, πετυχαίνοντας 2 γρήγορα γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο και εκμεταλλεύτηκε τα υπόλοιπα αποτελέσματα και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς. Μεγάλο της ατού η επιθετική της γραμμή καθώς διαθέτει την καλύτερη της κατηγορίας με τα 47 γκολ που έχει πετύχει! Τώρα σε μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας θα ήθελε μια νίκη και για λόγους γοήτρου. Εντός σε 12 ματς έχει ρεκόρ 9 νίκες και 3 ήττες. Στα αγωνιστικά θα στερηθεί λόγω τιμωρίας τον στόπερ Σαρ (21/4), ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Η σχεδόν μόνιμη τα τελευταία δέκα χρόνια πρωταθλήτρια Ρόζενμποργκ οδεύει προς μία ακόμα κατάκτηση του τίτλου όντας πρώτη με 52 βαθμούς, στο συν 4 από την δεύτερη Μπραν. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν 3-1 εντός την Σάρπσμποργκ παρά το γεγονός πως μέχρι το 65΄έχαναν και γύρισαν με αντεπίθεση διαρκείας το ματς. Με νίκη σήμερα, σε ένα από τα πιο δύσκολα ματς μεχρι την λήξη του πρωταθλήματος θα κάνει αποφασιστικό βήμα για να μείνει μέχρι το τέλος στην κορυφή. Εκτός έδρας έχουν σε 11 ματς 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Μεσοβδόμαδα πέτυχαν μια ακόμα νίκη, για το κύπελλο αυτή την φορά καθώς νίκησαν την Βαλερένγκα με 2-0 και έφτασαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στα αγωνιστικά εκτός ο πρόσφτατα τραυματιάς μπακ Μέλινγκ (23/1), που μένει 3-4 εβδομάδες εκτός δράσης. Λείπουν και οι επιθετικοί Αντεγκμπένρο (2/1), Χέλαντ (15/3), αμφίβολος ο Μπέντνερ (στράικερ, 18/5).

Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε 2 πολύ καλές και επιθετικές ομάδες. Σε τρομερη κατάσταση οι γηπεδούχοι αλλα σήμερα έχουν δύσκολο έργο κόντρα σε μια ομάδα που έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα. Θα έχει γκολ το ματς και θα νίκησει η Ροζενμποργκ.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)