Select your timezone: Select
GeorgeEle13

Freiburg v Bayer Leverkusen

10/07 14:30
Added 2018/10/07 01:13 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Yes (Both Teams To Score) @-164 6/10 -6.00

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γερμανίας η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Μπάγιερ Λεβερκούζεν.

Από βαριά ήττα με 4-1 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ προέρχεται η Φράιμπουργκ στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι. Κακή αμυντικά, όπως άλλωστε δείχνει και το τελικό σκορ, δέχτηκε εύκολα αρκετές φάσεις από την αντίπαλο της και μοιραία ήρθε η ήττα. Πήγε στα αποδυτήρια με 2 γκολ στην πλάτη, προσπάθησε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρος να αντιδράσει και μείωσε στο σκορ αλλά στο 68΄ δέχτηκε και τρίτο τέρμα και εκεί τελείωσαν όλα. Κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους λίγο πριν το τέλος το τέταρτο γκολ. Παραμένει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας με τους 7 βαθμούς και θέλει σήμερα το τρίποντο για να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Η Λεβερκούζεν την Πέμπτη το βράδυ για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου της για το Europa League νίκησε εντός έδρας την ΑΕΚ Λάρνακας με 4-2 και ξεκίνησε νικηφόρα έστω και αν δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της. Στο πρωτάθλημα προέρχεται και αυτή από ήττα και μάλιστα εντός έδρας. Υποδέχτηκε την Ντόρτμουντ και παρότι μπήκε εντυπωσιακά στο ματς και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0 τελικά δεχόμενη 4 τέρματα στο τελευταίο μισάωρο και ηττήθηκε με 4-2. Σημαντικό το σημερινό παιχνίδι για τον προπονητή H.Herrlich καθώς όλα δείχνουν πώς αν δεν νικήσει απόψε τότε θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Λεβερκούζεν.

Από την μια η Φράιμπουργκ που επιθετικά κάνει φάσεις και σκοράρει αλλά αμυντικά δεν μπορεί να αποφύγει τα γκολ και από την άλλη η Λεβερκούζεν που έχει την ποιότητα από την μέση και μπροστά να πάρει το ματς αλλά αμυντικά δεν αποφεύγει ούτε αυτή τα λάθη. Θεωρώ πολύ πιθανό να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)