Select your timezone: Select
GeorgeEle13

Netherlands v Germany

10/13 21:45
Added 2018/10/12 15:24 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @-139 6/10 +4.32

Για την διοργάνωση του UEFA National League η Ολλανδία θα υποδεχτεί την Γερμανία.

Τους πρώτους της βαθμούς θέλει στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής η γηπεδούχος Ολλανδία στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας κόντρα στην Γερμανία. Στην πρεμιέρα του ομίλου ηττήθηκε στο Παρίσι από την Γαλλία με 2-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο πρώτο μέρος πολύ δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 14΄και στην συνέχεια έχασαν αρκετές ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη οι Ολλανδοί ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 67΄. Δεν το κράτησαν πολύ όμως καθώς λίγα λεπτά αργότερα δέχτηκαν το 2-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ.

Η Γερμανία την πρώτη αγωνιστική παραχώρησε ισοπαλία στην Γαλλία 0-0. Κακό ματς χωρίς πολλές φάσεις με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Φάνηκε να δίνει πολύ μεγάλο βάρος στην αμυντική της συμπεριφορά ενώ επιθετικά δεν μπόρεσε να δείξει πολλά πράγματα. Ακολούθησε φιλικό παιχνίδι κόντρα στο Περού και επικράτησε με 2-1. Έδειξε καλύτερη εικόνα ειδικά στο επιθετικό τομέα αλλά αμυντικά δεν έλειψαν κάποια αβίαστα λάθη. Μετά την αποτυχία της στα γήπεδα της Ρωσίας για το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο δείχνει να ψάχνεται με τον προπονητή Joachim Low να δείχνει να μην έχει καταλήξει στο ιδανικό για αυτόν ρόστερ.

Πάντα μια αναμέτρηση ανάμεσα στις 2 αυτές ομάδες παραμένει ένα μεγάλο ντέρμπι ανεξάρτητα διοργανώσεως και αγωνιστικής κατάσταση τους. Οι Ολλανδοί δείχνουν να φτιάχνουν σιγά σιγά αρκετά καλή ομάδα ενώ από την άλλη η Γερμανία όσο και αν ψάχνεται παραμένει πάντα ένας δυνατός αντίπαλος. Θα δούμε ανοιχτό ματς με φάσεις και θα ποντάρω στα γκολ.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)