Select your timezone: Select
Erstma

Barcelona v Real Madrid

02/06 22:00
Added 2019/02/06 14:37 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Yes (Both Teams To Score) @-189 5/10 +2.65

Κατάφερε και ισοφάρισε τη Βαλένθια και απέφυγε την ήττα ,ανεβάζοντας παράλληλα τη διαφορά από τη 2η θέση στους έξι βαθμούς . Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είχε το Μέσσι δύσκολα θα ισοφάριζε , αν και αυτή είναι μία εικασία . Ο Αργεντίνος σταρ ένιωσε ενοχλήσεις μετά από χτύπημα στο μηρό και δεν ήταν βέβαια αν θα μπει στην αποστολή . Τελικά χθες το βράδυ που ανακοινώθηκε η αποστολή , ο Μέσι είναι μέσα . Ο Ντεμπελέ είναι εκτός αποστολής αφού ήταν άρρωστος όλο το σαββατοκύριακο και κρίθηκε προτιμότερο να μείνει εκτός . Επίσης , εκτός θα είναι ο Σίλεσεν , ο Ουμτιτί και ο Ραφίνια . Την Κυριακή ακολουθεί πολύ δύσκολο ματς με την Μπιλμπάο εκτός .

Η Ρεάλ Μαδρίτης για πρώτη φορά στη σεζόν έχει βρει φόρμα και έχει σταματήσει η γκρίνια στο Μπερναμπέου . Μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα , με την τελευταία να είναι 3 - 0 επί της Αλαβές στο Μπερναμπέου . Ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα , καθώς το Σάββατο παίζει με την Ατλέτικο στο Γουάντα Μετροπολιτάνο και την Τετάρτη με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ . Ο Σολάρι διαμαρτυρήθηκε για τον καταρτισμό του προγράμματος , αφήνοντας αιχμές για την ισπανική ομοσπονδία πως προσπαθεί να ευνοήσει τη Μπαρτσελόνα . Δεν έχει κάποια σημαντική απουσία για το αποψινό και ο Αργεντίνος προπονητής αμφιταλαντεύεται για το ποιον θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της επίθεσης , με τη θέση να παίζεται μεταξύ του εκπληκτικού Βινίσιους εδώ και ενάμιση μήνα και του Μπέιλ .

Εκτίμηση : Σε τέτοια παιχνίδια η συζήτηση για σημείο είναι πολύ δύσκολη . Πρόκειται για παιχνίδια που δεν μετράει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες , αλλά η θέληση και το πάθος . Η Μπαρτσελόνα σαφώς και έχει ένα μικρό προβάδισμα , με δεδομένο ότι αγωνίζεται στο Καμπ Νου αλλά όταν έχεις απέναντι τον μεγαλύτερο σύλλογο στον πλανήτη ( βάσει τίτλων ) τα πράγματα περιπλέκονται . Στα τελευταία 15 ματς μεταξύ τους - ανεξαρτήτως διοργάνωσης - στο Καμπ νου είχαμε 15 γκολ / γκολ . Πάμε με το να γίνουν 16/16 .

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)