Select your timezone: Select
STAUROS

Napoli v Salzburg

03/07 22:00
Added 2019/03/07 17:53 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Away/Yes (Results/Both Teams To Score) @1100 10/10 -10.00

Φάση των 16 για το Europa League με την Νάπολι να αντιμετωπίζει σε διπλά παιχνίδια την Σάλτσμπουργκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ.

Με δύο νίκες επί της Ζυρίχη η Νάπολι πήρε εύκολα την πρόκριση για την επόμενη φάση. Στο πρώτο ματς στην Ελβετία επικράτησε με 3-1 και έτσι η ρεβάνς ήταν τυπικής διαδικασίας αλλά εμφανίστηκε σοβαρή και επικράτησε εκ νέου με 2-0. Θέλει την διάκριση στην διοργάνωση για να κλείσει πετυχημένα την χρονιά καθώς στο πρωτάθλημα έχει βγει από νωρίς εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Μετά από 26 αγωνιστικές είναι στην 2η θέση με 56 βαθμούς όταν η πρώτη Γιουβέντους έχει 72! Την Κυριακή υποδέχτηκε την πρωτοπόρο αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με το τελικό 2-1 υπέρ της Μεγάλης Κυρίας να είναι το τελικό σκορ. Σήμερα θα ψάξει μια νίκη με καθαρό σκορ για να έχει εύκολο έργο στον επαναληπτικό της Αυστρίας.

Η Σάλτσμπουργκ έχοντας για άλλη μια χρονιά εξασφαλίσει το πρωτάθλημα της χώρας της θέλει να κάνει μια αξιόλογη πορεία στο Europa League.Στον προηγούμενο γύρο αντιμετώπισε στην Μπριζ και πήρε με εμφατικό τρόπο την πρόκριση. Στο πρώτο ματς στο Βέλγιο ηττήθηκε με 2-1, παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ και στην ρεβάνς με το εντυπωσιακό 4-0 ήταν αυτή που πέρασε στους 16 της διοργάνωσης. Τώρα κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο θέλει να κάνει την έκπληξη , αρχής γενομένης από σήμερα παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Νάπολι είναι το φαβορί του ζευγαριού και θέλει απόψε να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης. Η Σάλτσμπουργκ από την άλλη παραμένει ένας επικίνδυνος αντίπαλος και έχει άγνοια κινδύνου. Θεωρώ πως οι αποδόσεις αδικούν την Αυστριακή ομάδα η οποία μπορεί απόψε να κάνει την έκπληξη! Αξίζει να ρισκάρουμε στην νίκη της σε συνδυασμό με το να σκοράρει η Νάπολι καθώς το θεωρώ απίθανο να μην σκοράρει η Ιταλική ομάδα. GG & 2 η επιλογή μου.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)