Select your timezone: Select
GeorgeEle13

Norwich v Swansea

03/08 21:45
Added 2019/03/08 19:36 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Home/Yes (Results/Both Teams To Score) @240 10/10 -10.00

Για την 36η αγωνιστική της Champions League η Νόριτς υποδέχεται την Σουόνσι.

Η Νόριτς συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 69 βαθμούς και να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο προς την άνοδο στην Premier League. Την περασμένη εβδομάδα πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη της, κατέβαλε εκτός έδρας με 3-1 την αντίσταση της Μίλγουολ , σε ένα ματς που ήταν καλύτερη και επικράτησε δίκαια. Άνοιξε το σκορ στο 16΄, για να δεχτεί την ισοφάριση ελάχιστα πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη ήταν πολύ ουσιαστική και με 2 γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο κατάφερε να φτάσει στο τρίποντο. Σήμερα θέλει μια ακόμα νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή και θα μεταφέρει το άγχος στους διώκτες της που αγωνίζονται αύριο.

Η Μπόλτον επιβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική της Μπόλτον με 2-0. Δυσκολεύτηκε αρκετά να ανοίξει το σκορ, ακόμα και όταν η αντίπαλος της έμεινε με 10 παίχτες από το 43΄, ενώ νωρίτερα είχε χάσει και πέναλτι. Τελικά στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να σκοράρει 2 φορές και να φτάσει στην νίκη μετά από 2 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Παρότι ξεκίνησε την χρονιά με μοναδικό στόχο τον πρωταθλητισμό, βλέπει μετά από 34 αγωνιστικές να βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς. Έτσι με το μείον 7 από την εξάδα έχει δύσκολο έργο να προλάβει τα πλέι οφ ανόδου. Απόψε σε μια δύσκολη έδρα θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μην μείνει πίσω βαθμολογικά ακόμα περισσότερο.

Η Νόριτς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση , σκοράρει με μεγάλη ευκολία και άξια είναι το φαβορί για άνοδο . Η Σουόνσι από την άλλη είναι μαχητική και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να μπει στην εξάδα. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη αλλά επειδή Νόριτς σημαίνει ανοιχτό ματς και θέαμα αξίζει να συνδυαστεί με τα πολλά γκολ καθώς μπορούν οι Ουαλλοί να σκοράρουν. Θα επιλέξω το 1 & GG

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)