Select your timezone: Select
GeorgeEle13

Arsenal v Napoli

04/11 22:00
Added 2019/04/11 20:03 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Home/Yes (Results/Both Teams To Score) @333 6/10 -6.00

Για το πρώτο ματς της φάσης των 8 του Europa League η Άρσεναλ υποδέχεται την Νάπολι.

Η κατάκτηση της διοργάνωσης αποτελεί μεγάλο στόχο για την Άρσεναλ καθώς ο νικητής παίρνει αυτόματα εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου Champions League. To γεγονός πως στο πρωτάθλημα δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την τετράδα, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση με 63 βαθμούς, αυτόματα η πρόκριση στα ημιτελικά του Europa είναι μονόδρομος. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε δύσκολα την Ρεν , μετά την ήττα με 3-1 στο πρώτο ματς στην Γαλλία, ανέτρεψε στο Λονδίνο την κατάσταση με την νίκη της με 3-0 πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά. Σήμερα θέλει νίκη με καθαρό σκορ εκμεταλλευόμενη την έδρα της δίνοντας γρήγορο ρυθμό στο ματς, όπως γίνεται συνήθως στα εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Νάπολι βλέπει την διοργάνωση σαν μοναδική διέξοδο για κατάκτηση ενός τροπαίου καθώς στο πρωτάθλημα έχει βγει εκτός τίτλου από πολύ νωρίς, βλέποντας την Γιούβε να έχει ξεφύγει 20 βαθμούς. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Σάλτσμπουργκ με μια νίκη και με ήττα. Στο πρώτο ματς νίκησε στην Ιταλία με 3-0, στην ρεβάνς με πολλές αλλαγές προηγήθηκε με 1-0, στην συνέχεια επαναπαύτηκε και τελικά έχασε με 3-1. Σήμερα θέλει ένα σκορ που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης εν όψη της ρεβάνς στην έδρα της την επόμενη εβδομάδα.

Η Άρσεναλ λόγω έδρας έχει προβάδισμα νίκης κόντρα σε μια Νάπολι που ναι μεν δεν πείθει στα τελευταία ματς στο πρωτάθλημα αλλά δίνει μεγάλη βάση στην διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι μπορούν να κερδίσουν αλλά η Νάπολι διαθέτει την ποιότητα από την μέση και μπροστά ώστε να σκοράρει το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ.

Άρσεναλ - Νάπολι 1 & GG

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)