Select your timezone: Select
deiavun

Olympiacos - Baskonia

04/13 18:00
Added 2023/04/13 05:25 | 0 thanks
  • Yes: 37.5%
  • No: 6.3%
  • No Opinions: 56.3%
  • Voted: 16

Pick: Olympiacos (Olympiacos -5.5 handicap) @1.650 1/10 +0.65

Šiandiena visų Žalgirio fanų akys kryps į šias varžybas, kurios nulems ar Žalgiris turi šansą kovoti dėl 8 vietos ir padaryti nuostabią šventę Kaunas su mylima team ar šiandiena ir baigsis visos viltys. Parašysiu periods pagrindinius aspektus kodėl mano manymu šiandiena Oly pasiims užtikrintą Peru ir taip duos Žalgiriui būti savo likimo kalviais.

1. Pirma priežastis būtų tokia, kad Olympiacos su šia Peru užsitikrintų pirma vieta Eurolygos turnyre ir būtų reguliariojo sezono laimėtojai ir taip sau suteiktų papildomos motyvacijos kovojant Final Four.

2. Olympiacos turi labai puikią progą pasirinkti sau parankesnį priešininką su šiomis varžybomis - Pralaimi Baskonams, gauna Baskonus pirmam rounde, laimi prieš Baskonus, o Žalgiris prieš Bayern, gauna Žalgirį ( Jeigu Žalgiris sugebėtų win prieš Bayern). Aišku negalima lyginti Baskonia ir Žalgirio teams, nes tai yra savotiškai skirtingos ekipos ir nežinia kas būtų labiau neparankų Oly teami, bet manau, kad Oly labiau sukoncentruota, kad Žalgiris užimtų 8 vietą ir su jais susimatytų kitame etape. Gal Žalgiris parodytų ir vėl stebuklą kaip padarė su Šaru.

3. Pralaimėję šitas varžybas ir laimėjus Real arba Barsai arba bothejoms komandoms, Oly smuktų į 2 arba 3 vietą, tai automatiškai pasitaikytų stipresnis varžovas pirmoje aktrintamųjų etape ir taip rizikuotų labai su savo šansais kovoti toliau.

Manau šios trys priežastys bus labai didelė motyvacija Oly teami kovoti šiandiena rimtai ir pasiimti lengvą Peru ir taip duoti labai didelį šansą Žalgiriui užimti 8 vietą ir padaryti nuostabią šventę Kaunas.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)