Select your timezone: Select
Deo

Indianapolis Colts - Houston Texans

12/23 03:30
Added 2011/12/22 22:08 | 0 thanks
  • Yes: 75.0%
  • No: 25.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 4

Pick: Houston Texans (-5 houston texans) @-141 8/10 -8.00

Kagi pirma prognoze po gan ilgos pertraukos. Siaip nerasyciau prognozes bet cia kaip Pick of the month tikekimes nesudegsiu nes pastatyta nemazai ant kortos.
Susitinka Houston texans vs Indianapolis Colts, istikro nustebau pradzioj savaites kaip buvo fora pradejus krist nuo -6 iki -5 o dabar vel uzkilo iki -6.5 uz texans. Nezinau kas paskatino tokia foros kritima ar geras pasirodymas coltu pries titanus ar tai kad texans pralose carolinai ir yra neteke savo deffence koordinatoriaus maziausiai dar porai varzybu del jam atliktos inkstu operacijos jei neklystu. Istikro forumuose nuomones pasiskirste labai yvairiai vieni eina uz texans kiti bando imt kuo didesne pliusine fora uz colts ir kiti isvis vengia sito macho nes galvoja neapsimoka lyst del bandancio atsigaut po operacijos deffence koordinatoriaus kaip minejau, taip pat galvoja kad texans bandys laikyt kai kuriuos key players ant suolo taip ruosdamiesi playoffams. Mano nuomone texans bandys laimet likusias abi varzybas pries gan tikrai silpnas komandas coltus ir titanus ir taip padidint sansus gaut wild carda kuris leistu palyoffu pirma rounda praleist ir ruostis antram ir plius pats houstonas sneka kad bandys laimet abi likusias varzybas del fanu ir taip pabandyt padovanot dvi dovanas vietoj vienos, pirma dovana tai pirma karta patekimas y playoffus.

Houston texans 10w 4L pirma vieta AFC south divizione
Puolimas:
17vieta pagal passa (225.6 yardai per varzybas)
2 vieta pagal rusha (151.8 yardai per varzybas)
Ginyba:
2 pagal passo uzdengima (181.1 yardus prasileidzia per varzybas)
5 pagal rush (prasileidzia 96.8 yardus per varzybas)
Bendrai 3 vietoj pagal ginyba nusileidzia tik San franciskui ir pitsburgui

Injuries:
Nieko naujo yates atlieka pagrindinio QB pareigas jau 4 varzybos is eiles, Matt Schaub out for the season. Pakolkas yates nezaidzia taip kaip noretusi matyt qb zaidziant bet houstonui matosi nlb ir reikia nes zaidzia gan nemazai pirmu aukstu.
Joel Dreessen ir Owen Daniels atrodo zais.
didesne netektis Andre Johnson widerecieveris nors ir nezaidzia jau dvejas varzybas bet tikimasi jy pamatyt kai zais pries titanus.
Didziausia netektis deffence koordinatoiaus prardimas taciau jy keicia linebackeriu strategas laikinai.

Toliau kas per komandos sutiktos siame sezone.
Iki pagrindinio QB pasitraukimo:
Pralaimeta pradzioj sezono isvykoj pries Saints -7 taskais, namuose oaklandui -5 ir vel isvykoj skaudus pralaimejimas baltimorei -15 po to seke 4 pergales is eiles su pagrindiniu QB ir 3 pergales su yates ir pralaimejimas carolinai praeita sekmadieny darant tikrai zioplas klaidas puolime. Taigi pralaimeta dvejos varzybos isvykoj pries stiprias komandas. Isvykoj silpnos komandos yveiktos uztikrintu rezultatu bet ziurint y tas varzybas kur zaide yates kaip pagrindinis QB tai laimeta pries jaguarus isvykoj 7 taiskais ( jaguarai tikrai kartais mane stebina savo zaidimu nors ir laikomi outsaideriais) laimeta namuose pries gan stipria atlanta ir labai grazus matchas su cincinati isvykoj kur vos isplesta pergale (tuo metu buvau houstona +3.5 paemes ir per marytes plauka praejo 20-19)

Indianapolis Colts
Ka galima apie sia komanda pasakyt, pats tragiskiausias sezonas coltu karjeroje vos sugebeta laimet viena pergale pries titanus kurie nieko yspudingo nerodo. Atleistas Deffence koordinatorius lapkricio pabaigoj jo pareigas pereme linebackeriu strategas bet ir tada per daug nieko nepasikeite. Grrynas pavyzdys ka reiskia pagrindinio QB Peyton Manning iskritimas is komandos.

Injuries:
Labai daug klausytuku ginybos linijoj ir puolime.
A.J. Edds Linebacker
Delone Carter Running Back
Antoine Bethea Safety
Philip Wheeler Linebacker
Dallas Clark Tight End
Robert Mathis Defensive End

Colts 1W 14L
Puolimas:
30 vieta pagal passa (180.6 yardai per varzybas)
23 vieta pagal rusha (103.1 yardai per varzybas)
Ginyba:
24 pagal passo uzdengima (246.4 yardus prasileidzia per varzybas)
28 pagal rush (prasileidzia 138.7 yardus per varzybas)
Bend

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)