Select your timezone: Select
kristis005

Fulham - Chelsea

04/09 22:00
Added 2012/04/09 18:26 | 0 thanks
  • Yes: 72.7%
  • No: 27.3%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 11

Pick: Chelsea (-1 įvartis) @3.100 7/10 -7.00

Sveiki dar kartą,

Taigi čia Anglijos Premier lyga ir rungtynės tarp Chelsea bei Fulham. Čia renkuosi Chelsea pergalę didesniu nei vieno įvarčio skirtumu. Tiesa Chelsea klubui laimėjus vieno įvarčio skirtumu koeficientas bus prilygintas vienetui. Taigi manau labai didelis kofas ir pabandyti verta. Taigi, kodėl laimės būtent chelsea:

1) Turbūt visi jau žinot, bet pakartosiu, kad atleidus Andre Villas Boas, Chelsea mechanizmas pradėjo veikti. Po atleidimo Chelsea iškovojo 8 pergales, sužaidė vieną kartą lygiom ( su tottenhamu, tiesa chelsea mano akimis buvo pajėgesni tą vakarą ir galėjo laimėti) ir vieną kartą pralaimėjo ( vienai geriausių šiais metais premier lygos komandai manchester City). Taigi statistika rodo, jog Chelsis yra geroje formoje.

2) Chelsea per tuos mačus po trenerio pakeitimo muša vidutiniškai po 2,2 įvarčio namuose ir net po 2.3 išvykoje. Taigi matome, kad komanda puola priešininkų vartus.

3) Chelsea kuria daug progų. Žaidėjai kaip Torres, Drogba, Kalou, Mata, Lampard. ir kiti žinoma kuria labai daug progų komandai, ir manau kad tokio aukšto kalibro komanda kaip Chelsea turėtų jomis pasinaudoti.

4) Fulham namie per pastarąsias 5 rungtynes žaidė dukart, vieną kartą laimėjo , vieną kartą pralaimėjo. Pralaimėjimas Swansea ekipai bent jau man buvo didelis netikėtumas ir dar rezultatas 3:0 tikrai triuškinantis. Kitose rungtynėse įveiktas vidutiniokas Norwich 2:1. Taigi, fulham namie nežaidžia ypatingai, prie to gal prisideda ir maža arena.

Taigi, manau Chelsea švęs pergalę 2:0 rezultatu. Jeigu nutiktų kad laimėtų tik vieno įvarčio santykiu, kofas prilyginamas vienetui, tad bandom Chelsea -1. Sėkmės kas su manim

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)