Select your timezone: Select
lygis

Isner J. (USA) - Nishikori K. (JPN)

08/09 19:00
Added 2015/08/09 11:38 | 2 thanks
  • Yes: 42.9%
  • No: 17.1%
  • No Opinions: 40.0%
  • Voted: 70

Pick: Over (2.5 set'o) @150 8/10 +12.00

Turnyras vykstantis Amerikoje, Washingtone, vykstantis ant hard dangos. FINALAS. Susitinka amerikietis Isner John (18 ATP reitinge) ir japonas Nishikori Kei (5 ATP reitinge).


Abu žaidėjai mano nuomone yra stiprūs. Isneris aukštas, to pasekoje nėra greitas, tačiau turi labai stiprų ir sunkiai kai kam įkandamą padavimą. Tuo tarpu jo oponentas yra tiek žymiai lengvesnis, tiek žemesnis. Japonui tai duoda greičio, tačiau dėl žemo ūgio, sunkiau gali būti atremti galingus amerikiečio padavimus.

Kol kas, Isner yra daugiau pražaidęs ant šios dangos šį mėnesį. (6 kartai: Kudla, Baghatis, Estrella, Pospisil, Berankis ir Johnson) P.S. prieš Johnson pergalę išvargo po trijų setų, trečiajame sete prireikė tiebreak, kuriame taip pat pavargo, laimėjo rezultatu 7(11) - 6(9)

Tuo tarpu Nishikori Kei užlipo ant šios dangos tik prieš keturias dienas, po keturių mėnesių pertraukos ir sužaidė keturis mačus iki šio finalo. (Duckworth, Mayer L., Groth ir Cilic)

Isner John yra penkiais metais vyresnis negu japonas, (30 metų, o tenise tai yra jau gan garbus amžius) todėl manau, kad nepajėgs ištempti labai daug. Spėju rezultatą, Nishikori Kei pergalė per tris setus.
Finalas, stengsis nugalėti tiek vienas, tiek kitas. Tuo labiau, underdogas yra Isner John, kuris žaidžia namie, o tai jam manau, namai ir palaikymas padės pasiimti bent vieną setą, o Nishikorio kovingumas stengtis iki galo net ir pralaimint duos vaisių tam, kad pamatysime trijų setų kovą, taip pat su geimų overiu. 😁

Koeficientas geras, vertas rizikos. Sėkmės, kas bandysit.




TAIP PAT GERAS KOEFICIENTAS, KAD ISNER JOHN NUSIIMS BENT VIENĄ SETĄ. TonyBet'e @1.62

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)