Select your timezone: Select
lygis

Pennetta, F. - Halep, S.

09/11 00:00
Added 2015/09/10 08:18 | 1 thanks
  • Yes: 23.1%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 76.9%
  • Voted: 26

Pick: Over (19.5 geimų) @-125 8/10 -8.00

Vakar Halep įveikė Azarenka ir šiek tiek pritilydė tuos mitus apie prastą buklę ir koją. Tačiau koja vis dar yra aprišta ir po vakarykščio mačo tikrai turėtu būti sitaucija blogesnė,o ne geresnė. Tuo tarpu Penneta pateikė staigmeną ir laimėjo prieš Kvitovą, na Kvitova žaidė tikrai prastai,sakyčiau stebuklas,kad pirmą setą laimėjo.. Ji tikrai žaidė prastai,nors ir Penneta neblogai grybavo ir žaidė žemiau savo sugebėjimų ir statistikos. Manau saulė ir karštis išmušė iš vėžių abi.
Penneta - Taip ji vakar žaidė dvejetus,bet gerai,kad mačas buvo trumpas ir pralaimėtas,jokių kitų mačų nebus,taupymusi ir kitų dalykų nebus. Penneta pripratus prie tokio dvigubo žaidimo,žaisti ir singles ir doubles. Iš tiesų Penneta yra daug žaidėjų neparanki žaidėja,tarp jų ir Simonai.
Halep - Kovotoja gera Halep,tačiau kiša koja jai,jos koja( 😄) Nors nekreippiant į koją,dažnai pas Halep nutinka nuovargio problema,kad ji padusta ankškčiau laiko ir žaidimas pradeda strigti,taip pat ir karštas būdas,vaikišas nervavimasis pas Halep,o pas Penneta nors ji Italė,tokio dalyko mažiau. Dažnai mėto Halep raketes ir keikiasi kažką savo čigonų kalba,bet tai ne esmė.
Apibrendrinant reiktu kalbėti ne apie žaidėjas ir kaip jos atrodo. Tarpusavio mačai eina į Penneta pusę,tačiau kai kurie vyko senai,kai dar Halep buvo su dideliais papais(prieš operaciją), tačiau nesenai vykęs mačas parodė jau Halep pranašumą,bet su overiu. Us openas geresnis Pennetai ir visada buvo,jos pasirodymai čia geresni nei visur kitur,tuo tarpu Halep niekada čia daug nerodė. Žaidėjos panašios,abi moka naudoti antrą silpną priešininkės padavimą,o su padavimu pačiom sekasi praščiau,Halep netgi silpniau paduoda.Sakyčiau bus labai daug Lost serve,jei nebus gero pirmo padavimo,o antras bus tas faktorius,kuris leis keisti mačo eigą. Halep moka padaryti daug Winnerių,tapatį pasiūlys ir Penneta. Atreipkim į vakar Azarenkos balionus ir tikrai silpesni žaidimą,kas leido Halep šaudyti tuos winnerius,Penneta vakar tokių balionų nedarė,o jei darė į galinę liniją viską ko Kvitova nesugebėdavo priimti ar jai nepatogu buvo ar dėl saulės nematė. Galiu pasakyti tai,Penneta turės daug pranašumų prieš Halep,klausimas vienas kiek bus jėgų pas abi žaidėjas.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (1)

Comments (0)