Select your timezone: Select
dikanidze

AC MILAN - PSV

08/28 21:45
Added 2013/08/28 18:57 | 0 thanks
  • Yes: 60.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 40.0%
  • Voted: 5

Pick: Over (3) @120 6/10 6.00

PAIMTA IŠ GRANDSPORTTIPS GRUPĖS.

Turbūt vienas realesnių įvykių šiandien čempionių lygos klasifikacijos antrose rungtynėse tarp Italijos Milano ir Olandijos PSV. Milanas žaidžia su trim žaidėjais priekyje Boateng, Balotelli kuris praeitą sezoną vos per 13 rungtynių sugebėjo įmušti net 12 įvarčių, žaidėjas labai gerai užbaigia atakas, mėgsta smūgiuoti iš tolimesnių distancijų ir aišku Shaarawy, Italijos futbolo ateitis, vos 20 metų šiam žaidėjui, bet žaidimas išties įspūdingas, praeitą sezoną jis buvo rezultatyviausias Milan komandoje per 37 rungtynes įmušdamas 16 įvarčių, žaidėjas mėgsta veržtis, smūgiuoti iš toli. Netektys, puolėjas Pazzini kuris nežaidžia nuo sausio mėnesio, gynėjas Bonera ir abejotinas saugas Nigel de Jong. Gynyba atrodo prastai, tai matėsi tiek mače prieš PSV, tiek mače prieš Serie A naujoke Verona kur pralaimėta 2-1, du įvarčius įmušė Toni, Verona statistika tam mače įspūdinga tik 38% kamuolio valdymas, bet 14 smūgių ir net 8 smūgiai į vartų plotą. Taip pat komandai reikia įsigyti saugą galintį kurti progas, nes iškritus Montolivo, išsiderintų visas žaidimas.

PSV komanda mėgsta atakuojantį žaidimą, puikiai moka kontratakuot. Pernai Eredvisei įmušta net 103 įvarčiai, taip pirmas rezultatas tarp visų komandų. Žais tokiu pat išsidėstymu kaip ir Milan 4-3-3. Turima daug žaidėjų kurie gali mušt, Wijnaldum praeitame sezone per 33 rungtynes įmušė 14 įvarčių, o šiemet per keturias rungtynes jau pasižymėjo tris kartus, Depay nors nedaug muša, bet puikiai kuria progas komandos draugams, Tim Matavaz taip pat puikus puolėjas, pirmose rungtynėse įmušė įvartį, praeita sezoną jis per 27 rungtynes įmušė 11 įvarčių. Šviežių traumų komanda neturi, jaunasis Bakkali abejotinas. Gynėjų grandis atrodo silpna Brenet (20 metų) sužaidęs vos dvi rungtynes pirmenybėse per visą karjerą, Jetro Wilems (19 metų) daugiau žaidęs, bet labai mažai patirties turi Europiniam lygyje, Bruma (21 metai) vos keturios rungtynės Olandijos pirmenybėse ir Rekik (18 metų) vos keturios rungtynės Olandijoje, gynėjų grandis labai jauna, mažai patyrusi Europinio lygio. Praėjusiais metais, pirmenybių išvykose 3.5 totalas per 17 rungtynių buvo permuštas net 15 kartu, 45 įmušti ir 26 praleisti įvarčiai vidurkis net 4.2 įvarčio per mačą!.

Praėjusios rungtynės buvo labai nesėkmingos abiems komandoms, tiesiog niekaip nepavyko įmušti nors progų buvo begalės, tikslaus skaičiau nežinau, bet dar niekad nemačiau, kad kamuolys tiek kartų atsimuštų į štangą. Milanas kaip ir treneris sakė tikrai nesėdės gynyboje, o labai agresyvus puolimas iš PSV garantuotas, nes jiems būtina šiandiena įmušt nors įvartį. Kaip nekarta matėm PSV paskutinėmis minutėmis gali įmušti kelis įvarčius. Tikiuosi panašaus vaizdo kaip praėjusiose rungtynėse ir aišku daugiau sėkmės tiek iš vienos, tiek iš kitos komandos. Spėjimas būtų 2-2 arba 3-1. Sėkmės!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)