Select your timezone: Select
Narkotikas

West Ham - Fulham

01/18 15:30
Added 2009/01/18 15:30 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: X (draw) (X) @3.300 5/10 -5.00

Eilinis Anglijos premier lygos turas,susitinka dvi Londono komandos West Ham-Fulham.

Kadangi,tai derbis,ko gero niekam nereikia aiskinti,kad rungtynes turetu buti atkaklios ir idomios.

Siame mace statau uz lygiasias,kadangi labai sunku izvelgti kazkurios tai komandos dideliu pranasumu,net turnyrine lentele ir tai nieko neparodo-komandos yra greta viena kitos 9 ir 10 vietose.

West Ham pastaruoju metu rodo tikrai nebloga forma ir komanda po truputi lipa aukstyn. Komanda nepralaimejo paskutiniu 3 rungtyniu,o namuose kol kas zaide taip 4-1-5(pergales,lygiosios,pralaimejimai).Traumuotu zaideju sarase nauju veidu nera,o Kieron Dyer jau gali sedeti ant atsarginiu suolo. Treneris pries rungtynes sako,kad laukia tikrai nelengva kova,nors ir yra labai patenkintas paskutiniais rezultatais.

Tuo tarpu Fulham uzima 9 vieta ir tai galima laikyti fantastiniu rezultatu,jei paziuresim i tai,jog komanda nelaimejo isvykose,nei pries viena varzova.Taciau pastaruoju metu komandos forma tikrai gera😋 askutini karta pralaimeta lapkricio 1 diena ir suzaista lygiosiomis su tokiais klubais,kaip Liverpool(0:0) ir Chelsea(2:2) nuo to laiko.Paskutines 4 rungtynes isvykose baigesi vienodais rezultatais 0:0.Traumuotu zaideju sarase vienas vardas- Jimmy Bullard,o treneris Roy Hodgson pries rungtynes teigia😋 ries rungtynes su malonumu imciau rezultata 0:0 vel,nes West Ham pastaruoju metu zaidzia isties gerai...

Taigi dvi Londono komandos,tikrai geroje formoje ir nieko viena kitai nenusileidziancios.Turetu buti idomios ir grazios rungtynes tiems,kas supranta futbola,o ne ziuri vien ivarcius...Sekmes!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)