Select your timezone: Select
4ofkind

Manchester United - Tottenham Hotspur

08/08 11:45
Added 2015/08/08 07:18 | 1 thanks
  • Yes: 60.0%
  • No: 10.0%
  • No Opinions: 30.0%
  • Voted: 20

Pick: Manchester United @1.660 8/10 +5.28

Labai ilgai lauktas startas FA Premier Lygoje, kurį atidarys Old Trafordas, laukia labai gražus futbolas, todėl pamėginsiu aprašyti viską kas kaip ir kodėl.
Pradėkime nuo konferencijos prieš šį savaitgalį, kuriame LVG buvo labai užtikrintas, ir pasitikintis savo komanda, ramiai viską išdėstė, kad komanda yra daug stipresnė nei pernai ir turinti labai rimtų tikslų šiais metais, laukia gražus futbolas savame stadione ir neabejoja, kad bus pasiekta pergalė, tuo tarpu Pochettino, kalbėjo atsargiai ir reziume sakė, kad bus sunku, tačiau viskas įmanoma.
Šiandiena Lous Van Galo gimtadienis, tad su visa pagarbą jam linkiu kuo ilgesnio gyvenimo ir buvimo su Manchester United 😁 manau jo auklėtiniai šiandiena tikrai pasistengs jam suteikti gimtadienio dovaną.
Įžangai dar pridėsiu apie vieną geriausių Anglijos puolėjų, tai yra Wayne Rooney, iki visų laikų FA lygoje viename klube pelnytų įvarčių jam trūksta 5, ir jis aplenks šiuo metu karaliaujantį Thery Henry, kuris turi savo sąskaitoje 175 įvarčius. Taip pat Rooney yra žaidėjas, kuris per sezono atidarymo savaitgalius yra įmušęs daugiausiai įvarčių visoje FA lygoje, ko pasekoje manau, kad ir šiandiena yra šansų jam pasižymėti.

Apie pasiruošimo ciklą, per vasarą Manchester United buvo išvykę į Amerika, kur sulošė tikrai nemažai gražių ir naudingų matchų, žaista su labai įvairiomis komandomis, leista žaisti tiek naujiems tiek seniems žaidėjams, ko pasekoje trenerių štabas paruošęs gerą komandą šiam sezonui.
Nauji žaidėjai - Matteo Darmian, Memphis Depay, Sergio Romero, Morgan Schneiderlin ir Bastian Schweinsteiger. Jei atvirai, nekantrauju, kol jie pilnai įsilies į MU gyvenimą.
Nauji žaidėjai Tottenham Hotspur - Kevin Wimmer (defender), Kieran Trippier (defender), Toby Alderweireld (defender). Vienareikšmiškai stipriai sustiprinta gynyba.

Apie sudėtis, Manchester United šiandiena neišvysime David De Gea, Marcos Rojo ir Bastian Schweinsteiger. Tačiau kaip netekties to tikrai nevertinčiau, visa komanda be traumų, tačiau šie žaidėjai prisijungė prie komandos vėliau, dėl šios priežasties treneris paliko juos užribyje. Vartininku greičiausiai šiandiena išvysime Sam Johnstone, kuris keliavo šią vasarą su komandą į Amerika, ir turiu pripažinti žaidė labai solidžiai. Gynyboje greičiausiai bus Matteo Darmian, Daley Blind arba Luke Shaw, kurie dalinsis pozicijomis su Phil Jones ir Chris Smalling. Sauguose manau tikrai bus Ashley Young ir Michael Carrick, taip pat galimas variantas Juan Matta, bei labai realus variantas, kad pasirodys ir Morgan Schneiderlin. Puolime be abejo išvysime Wayne Rooney, tačiau dėl antro puolėjo sunku prognozuoti, tačiau Memphis Depay šiandiena laukiu aikštelė.

Tottenham hotspur. Tikriausiai labiausiai laukta žinia, kuri pasiekė Hotspur sirgalius tai vartininko Hugo Lloris, kapitono sugrįžimas į rikiuotę, ir kaip treneris minėjo, jis greičiausiai šiandiena bus 100 procentų pasirengęs žaisti. Gynyboje kaip ir minėjau, greičiausiai išvysime ir tris naujokus - Kevin Wimmer , Kieran Trippier , Toby Alderweireld. Ryan Mason, Roberto Soldado and Andros Townsend vis dar traumuoti. Sauguose kaip ir įprasta greičiausiai matysime tuos pačius veidus - Christian Eriksen, Mousa Dembélé, Dele Alli, puolimo smaigalyje turėtų būti Harry Kane.

Reziume galime teigti, kad Jaunatviškas ir naujas Spurs gynybos barjieras, prieš energingą ir įvarčių norinčia Manchester United puolimo grandinę su Memphis Deppay.

Keletas faktų apie susitikimą:
Iš praeitų 3 sezonų du kartus Old traforde laimėjo Spurs ekipa.
Praeitais metais Manchester United sensacingai atidarymo rungtynes pralaimėjo Old Traforde Swansea ekipai.
Wayne Rooney iš 15 susitikimų prieš Spurs yra įmušęs 10 įvarčių.

Apibendrinant viską, sunku prognozuoti galutines sudėtis ir žaidimo eigą, nes visgi pati pradžia, per daug tikėtis nieko nereikia nei iš vienos komandos, tad statykit atsakingai, tačiau šiandiena einu su savo mėgiama komanda, ir palaikysiu ją visu 100 procentų, nes tikiu, kad pernai klaidos nebus. Manchesteris turėjo daugiau rungtynių vasarą, palyginus su Spurs, kurie sužaidė tik 2 rungtynes prieš Real Madrid ir AC Milan. Komanda demonstravo tikrai gerą žaidimą Amerikoje, nauji žaidėjai puikiai įsilieja ir pagauna ritmą, įdomu tik kaip bus viskas sustatyta, tačiau tiek Wayne Rooney, tiek Lous Van Gal ramiai kalba, kad reikia įvarčių ir reikia pelnyti tris taškus, to pasekoje šiandiena to ir laukiu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)