Select your timezone: Select
DH12

Li Na - A. Kerber

05/09 12:00
Added 2012/05/08 20:18 | 0 thanks
  • Yes: 74.1%
  • No: 13.8%
  • No Opinions: 12.1%
  • Voted: 58

Pick: A. Kerber @1.950 8/10 -8.00

Sveiki. Kadangi šiai dienai teniso pasauly nieko gero kaip ir nebeliko, tad žiūrim kas rytoj. Tik užmetus akis į pasiūlą krito į akis kinės ir vokietės pora. Prieš gerą valandą linijos dar buvo 1.75 2.05, dabar žiūriu jau 1.85 1.95 ir koe už vokietę tikrai dar kris.
Kinė po laimėto RG praeitais metais nieko įspūdingo nedemonstruoja. Atvaro į turnyrėlius, vienas, du, trys rateliai, užsirauna ant rimtesnės varžovės ir out per du setus. Moteriškė jau metuose (30m). Po laimėto RG pasirašinėjo daugiamilijonines sutartis su įvairiom kompanijom. Jai neklystu su NIKE sudarė sutartį dėl 30mln. dolerių. Tenisas moteriškei nuėjo į antrą vietą. Pirmam rounde gavo jaunąją ispanę Muguruzą Blanco, taip sutvarkė ją per du setus, tačiau antru servu ėmė vos 46 procentus taškų, suteikė net 15BP galimybių. Antras roundas vėl ispanė, laimėta vėl 2:0. Varžovės tikrai nėra rimtos ir apie kažkokus kitus rezultatus šnekėt ir neverta. Ryt laukia kinės tikrai kietas riešutėlis.
Vokietė Kerber, kaip uraganas šiais metais. Forma gerėja ne dienom, o valandom. Aplamai kiek girdėjau šnekant specialistus, jog Vokietijos moterų rinktinė ne už ilgo turėtų tapti stipriausia pasaulyje ir Kerber bus viena iš rinktinės ramsčių. Neblogai turnyrėlį Štutgarte pradėjo Kerber, pasitvarkė italę Vinci kuri ant grunto ne pėsčia, paskuij krito Caro 2:0 ir QF krito prieš Kvitovą, kuri jai yra formoj nieks jos negali sustabdyt. Madride nukalė Larsson ir vakarį vieną kasą sukalė Venus Williams.
Mano pagrindinis argumentas dėl ko imu vokietę yra toks. Vokietė tiek ant grunto, tiek ant hardo žaidžia panašiu lygiu. Kinė tuo tarpu mėgėja tipinio grunto, toks koks yra toj pačioj Prancūzijoj. O žinant jog Madride dangos yra greitos, man vokietė čia tampa favorite, tiek trumpai sėkmės.
P.S laikas toks kokį davė bendrovė, ryt aišku bus tiksliau dėl jo

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)