Select your timezone: Select
DH12

S.Peng - A.Rus

06/29 15:30
Added 2012/06/29 11:50 | 0 thanks
  • Yes: 47.1%
  • No: 17.6%
  • No Opinions: 35.3%
  • Voted: 17

Pick: S.Peng @1.620 7/10 +4.34

Sveiki. Dar viena diena Wimbledone ir čia mano jau nuo trečiadienio lauktas mačas, kada Rus gan sensacingai, o gal ir ne (žinant kas per veikėja yra Stosur) įveikė 5 rakete čia skirstytą Sam.
Olandė labai perspektyvi teninsinkė. 1990m. gimusi žaidėja jau baigia įšokt į 6 dešimtuką ir nemanau kad mažins apsukas. Nieko šiais metais kol kas įspūdingo nenuveikta. Vienas ITF finalėlis ant grunto, ant pastaroji danga ir yra olandės arkliukas. Perlipus ant žolės Olandijoj susitvarkė per du setus su Parmentier, kuri žolės kortų vengia kaip tik išmano ir turi vos 3/10 (W/L) santykį, todėl kažko kito tikėtis ir nereikėjo. Antram rate krista prieš dar vieną žolės kortų engėją Arvidsson per du setus. Matosi jog žaidėja yra dar labai nepastovi. Viename mače pasitvarko Parmentier per du setus, kitame gauna nuo tokio pačio lygmens kaip prancūzė Arvidsson per du setus. Atvarius į Angliją pasitvarkė japoniukę Doi ir Stosur. Kas esat matę kaip žaidžia Stosur, turbūt nebuvo staigmena jos toks pasirodymas prieš Rus. Stebėjau to mačo trečia setą ir Sam ten pralaimėjo viską pati kas tik įmanoma. Tokių metu žaidėjos yra dar labai nestabilios kaip minėjau ir iš po tokių įspūdingų pergalių seka labai dideli upsetai.
Kas dėl kinietės tai taip pat labai nestabili žaidėja, tačiau jau turi sukaupus nemažą tokių varžybų patirtį. Šiais metais nieko įspūdingo dar nenuveikė, vienas, du rateliai ir out. Matosi jog žaidėja neturėjo formos, tačiau tikiu jog Wibledonui ji pasiruošė puikiai. Pernai metais čia keliavo iki R16 kur pralaimėta Šarapovai. Kada kinietė yra formoj ji gali kovot su top 10 žaidėjom kaip lygi, o tokias kaip Rus turi imt.
Mano pagrindinis argumentas dėl kinietės toks jog tai yra labiau patyrusi žaidėja, o olandės nepastovumas jai gali pakišt koją. Olandė jau atsimins visiem ir šiais metais jau paliko savo įspaudą Wimbledone, todėl kaip ir laikas namo 😁 sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)