Select your timezone: Select
DH12

Sloane Stephens - Timea Babos

05/23 12:05
Added 2012/05/23 09:51 | 0 thanks
  • Yes: 65.4%
  • No: 15.4%
  • No Opinions: 19.2%
  • Voted: 26

Pick: Sloane Stephens @1.700 7/10 +4.90

Sveiki. Įdomi šiandien dvikova laukia Strasbūre. Susitinka dvi jaunos (abi 1993m) labai perspektyvios tenisininkės. Vengrė Babos šiuo metu 65, o amerikietė Stephens 79. Pripažinkit kaip tokio amžiaus visai neprastai. Abi žaidėjos jaučiasi kaip žuvis vandeny ant Clay kortų. Babos santykis 42/17, šiais metai 5/5, Stephens 41/20 šiais metai 5/5. Statistika labai panaši.
Pagrindinis aspektas dėl ko imu amerikietę tai jog vengrė vis dar lošia ITF turnyruose, kai tuo tarpu jaunoji amerikietė jau šiais metais beldžiasi į pajėgiausius WTA turnyrus. Pažiūrėjus į praeitus Babos metus ant Clay dangos visi jie buvo praleisti ITF turnyruose, išskyrus turnyrą Budapešte, kur krito nuo Vinči. Šiais metai sujudėjo Bogotoje vengrė, nueita iki SF, bet varžovės buvo švelniai pasakius ne aukščiausio lygio. Toliau sekė Fes kur pralaimėta Begu pirmam raunde, vėliau vėl Budapeštas pralaimėta S.Hsieh (kuri pernai ant clay buvo užlipus vos 4 kartus), tada ITF turnyrėlis Prancūzijoje ir vėl krista pirmam raunde nuo Czink, tada dar vienas ITF Prahoj ir ten nueita \"net\" iki R16, pirmam rate po labai sunkios kovos nugalėta 507 rankingą turinti Smitkova. R16 krista prieš latvę Sevastovą. Ir štai ji Strasbūre. Pirmam raunde pasitvarkė tą pačią Sevastovą, tiesa latvė pabėgo dėl traumos.
Kas dėl amerikietės ji jau pernai nebelindo į ITF praktiškai, tiesa viename buvo ir tą patį laimėjo. Šiais metais vėl žaista su rimtom priešininkėm. Čarlstone po atkaklios kovos nusileista Hampton, Barselonoj sukovota su Halep, Estorile pralaimėta estei Kanepi, bet kiek pamenu tada Kanepi buvo ON FIRE ir nieko čia nuostabaus, Romoje nueita iki 2R kur nusileista labai neblogą žaidimą demonstravusiai Pennetai. Pirmam rate Strasbūre praeitas Mašos Kirilenkos barjeras, tiesa rusė trečiam sete rusaitė atsisakė tęst kovą.
Renkuosi kiek aukštesniame teniso lygyje pradėjusią žaisti amerikietę, sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)