Select your timezone: Select
DH12

Valencia - Caja Laboral

11/11 20:00
Added 2012/11/11 15:02 | 0 thanks
  • Yes: 52.8%
  • No: 16.7%
  • No Opinions: 30.6%
  • Voted: 36

Pick: Valencia (Pagrindinis laikas) @1.870 7/10 -7.00

Sveiki. Centrinis šios dienos mačas Ispanijos ACB lygoj kur Valencijos ekipa priims baskus Caja Laboral ekipą.
Pradžiai trumpai apie turnyrinę lentelę, kurioje ekipos stovi greta viena kitos. Valencija kol kas antra 5W 1L, o Caja ketvirta 4W 2L.
Šeimininkai kaip visada labai stiprūs namie nesvarbu su kokia komanda yra žaidžiama. Ekipa šiais metais galima sakyt išlaikė savo branduolį ir pasistiprino keliais tikrai neblogais žaidėjais. Tarpsezoniu į Maccabi persikėlė Nicas Caneras Medley, ekipą paliko ir australas Ogilvey. Išlaikyti ekipos lyderiai Rafa Martinezas, kuris jau n metų yra siejamas su Barca, iš Olympiakos atėjo serbas Marko Kešelj (mano asmenine nuomone vienas geriausių snaiperių Europoj), iš Manresos atvyko puikius rezultatus rodęs Justinas Dolmanas, iš Laboral ekipos atvyko puikią formą šiuo metu demonstruojantis Pau Ribas, iš Khimki atvyko įžaidėjas Chrisas Quinas. Pridėjus jau minetą Rafą Martinezą, Sergėjų Liščuką, Floraną Pietrusą, Stefaną Markovičių, Vitorą Faverani, kompanija gaunasi tikrai labai rimta ir kovosianti dėl vietos Eurolygoje tuo net neabejoju. Treneris Velimiras Perasovičius subūrė tikrai rimtą kolektyvą ir žaidėjus kurie atitinka jo braižomą žaidimo stilių, t.y tritaškiai metimai. Pats praeityje buvęs garsus snaiperis žaidimą suka dažniausiai aplink trijų taškų liniją ir jai ekipai pakrenta tritaškiai tai varžovam būna labai liūdna.
Kas apie Caja tai ant popieriaus ekipa atrodo tikrai puikiai. Lampe, San Emeterio, Nocioni vardai tikrai žinomi, tačiau kas liečia susižaidimą o ypač gynybą tai čia jau kitas reikalas. Mano akimis labai silpnai atrodo šiais metais Caja. Jai startinis penketas (Lampe, Bjelica, San Emeterio, Olesonas, Huertel) žaidžia tikrai neblogai tai atsarginis suolelis atrodo tragiškai. Nočionis po traumos labai sunkiai atsigaudinėja ir atrodo visiškai pametęs formą. Vokietis Pleisas labai didelis žmogus, bet kol kas dar labai silpas fiziškai ir tikrai ne ACB lygos lygio žaidėjas. Buvęs LR žaidėjas Milko, išvis praradęs Ivanovičiaus pasitikėjimą ir manau tik laiko klausimas kada krausis lagaminus. Prancūzas Causeur dar vienas nesusipratimas ir niekaip vietos komandoje nerandantis žaidėjas. Žiūrėjau šios savaitės Eurolygos mačą su Cedevita ir galiu pasakyt jog tragiškai atrodė Caja. Įžaidėjo ekipoje išvis nerasta, aikštelėje siautimas nuolatinis.
Lyderiai tokie kaip Lampe, San Eme, Olesonas šią savaitę atidavė daug jėgų Kroatijoj ir ar žaidėjai spėjo atsigaut pamatysim šiandien. Tikiu jog Valencija užkurs šiandien tikrą pragarą svečiams ir po atkaklios kovos pergalę ims namai. P.S statymo minusas kad nebus Kelati, tačiau manau jog bus kam susirinkt jo taškus.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)