Select your timezone: Select
grandtipsprognozes

Bologna - Perugia

01/19 19:30
Added 2015/01/19 15:13 | 2 thanks
  • Yes: 57.1%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 42.9%
  • Voted: 42

Pick: Bologna @-110 8/10 +7.28

Nors ruošiausi sumažint nemokamų statymų kiekį, tačiau reikia ištaisyt kolegos nesėkmingą atkarpėlę.

Susitinka mano akimis gana skirtingo lygio komandos. Bologna iškrito praeitą sezoną iš Serie A lygos, paskutiniu metu Serie B turnyre komanda žaidžia gerai, prieš pertrauką buvo tikrai geroje formoje ir matosi, kad yra tvirtai pasiruošusi grįžti į aukščiausią lygą. Per žiemos pertrauką įsigytas puolėjas G. Sansone iš Sampadoria komandos, tokio puolėjo komandai labai reikėjo. Šiandien traumuotas tik gynėjas Morleo (16/0).
Perugia nauja komanda Serie B, praeitą sezoną ji žaidė trečioje pagal stiprumą Italijos lygoje, komanda sezoną pradėjo labai sėkmingai, tačiau paskui pasireiškė patirties trūkumas ir pergalės buvo iškovojamos labai sunkiai. Išvykoje iškovota vos viena pergalė. Komanda turi potencialo išlikti Serie B lygoje, tačiau nieko daugiau.
Pagrindinis dalykas dėl ko renkuosi šį statymą, tai aikštės vidurys. Bologna turi buvusį Lazio žaidėją Matuzalem (18/0), buvusį Zaragozos žaidėją F. Zuculini (18/3), kuris šį sezoną demonstruoją puikią forma ir žinoma du talentai: D. Bessa (15/1) ir K. Laribi (21/5), kuris šį sezoną demonstruoja neįtikėtinai gerą žaidimą, tai vienas didžiausių Bologna komandos atradimų. Tuo tarpu Perugia turi Taddei (17/2), kuris žaidė Romoje, o kiti žaidėjai labai jauni, turintys mažai patirties. Šioje vietoje turėtų pasijausti komandų skirtumas ir dėl to manau, kad šiandien Bologna, savo sirgalių akivaizdoje, turėtų dominuot prieš lygos naujokus, kurie šiame mače negalės verstis dviem svarbiais žaidėjais: puolėju Rabusic (13/0) ir gynėju E. Goldaninga (18/1)

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)