Select your timezone: Select
grandtipsprognozes

Gremio - Palmeiras

06/21 00:00
Added 2015/06/20 17:58 | 0 thanks
  • Yes: 63.6%
  • No: 9.1%
  • No Opinions: 27.3%
  • Voted: 22

Pick: Palmeiras (+0.25) @105 8/10 -8.00

Mano akimis, tai tiesiog nuostabus statymas, kadangi jau vėlu, dalinuosi nemokamai. Tiesiog išvardinsiu pagrindines priežastis kodėl renkuosi šį statymą. Visų pirma Gremio šiandien negalės verstis pagrindiniu savo žaidėju atakuojančiu saugu Guliano (7/3), paskutiniame mače ji patyrė šlaunies traumą. Tai žaidėjas, kuris yra pusė komandos, per paskutines keturias rungtynes jis pelnė 3 įvarčius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus. Apylygės alternatyvos šiam žaidėjui nėra. Taip pat šiandien nežais gynėjas F. Erazo (2/0), kuris išvykęs padėt Ekvadoro rinktinei, puolėjas P. Rocha (6/0) praleis jau antras rungtynes iš eilės ir pagrindinis vartininkas M. Grohe (4/0) išvykęs padėti Brazilijos rinktinei. Netektys tikrai didelės. Gremio garsėdavo savo gera gynyba, tačiau šiemet ji neatrodo gerai, per pirmus septynis Serie A turus praleisti 10 įvarčių ir tai yra viena daugiausiai įvarčių prasileidžiančių komandų, aišku, puolimas gan neblogas, pelnyti taip pat 10 įvarčių, tačiau šiandien be Guliano, kuris yra įmušęs trečdalį komandos įvarčių ir sukūręs progas kitiems 80 %, manau, kad pamatysim ryškų susilpnėjimą priekyje.
Šiandien Palmeiras komanda negalės verstis saugu J. Valvidia (4/0), kuris padeda Čilės nacionalinei komandai ir gynėju Jackson (3/0), Valvidia svarbus saugas, tačiau tikrai pakeičiamas. Palmeiras vienas turtingiausių Serie A klubų, po tragiško praeito sezono, šiemet surinkta labai stipri sudėtis ir nieko kito iš jų nesitikiu, kaip patekimo tarp 4 stipriausių komandų. Taip, kol kas užimama vos 13 vieta iš 20, tačiau tikiu, kad dabar viskas pradės keistis tik į gerą. Po 6 turo pralaimėtų rungtynių Figuerense komandai buvo atleistas treneris O. Oliveira, kuris, mano nuomone, yra visiškai ne to lygio treneris tokiai komandai kaip Palmeiras, žaidėjai į aikštę išeidavo be motyvacijos. Į jo vietą pasamdytas tiesiog nuostabus treneris M. Oliveira, kuris su Cruzeiro 2013 ir 2014 metais laimėjo Brazilijos Serie A čempionatą. Ir nežinau sutapimas ar ne, tačiau jau pirmose rungtynėse su Palmeiras atrodė kaip visai kita komanda, prieš Fluminense buvo visiškai dominuojama, pergalė pasiekta rezultatu 2-1 po 91 minutę įmušto J. Cristaldo įvarčio, visa tai turėjo stipriai pakelti komandos moralę, žaidėjai po tokių rungtynių yra puikios būsenos ir dabar turėtų prasidėti taškų rinkimo serija. Į komandos sudėtį šiandien sugrįžta puolėjas Kelvin (6/0) ir Robinho (4/0).
Pagal abiejų komandų šiandieninę situacija favoritais laikau Palmeiros futbolininkus, kurie po naujo trenerio atėjimo ir nuostabios paskutinio turo pergalės, turėtų būti aukščiausiame žaidybiniame taške, neįsivaizduoju kaip šiandien Gremio atsilaikys be Guliano ir kitų svarbių žaidėjas, greičiausiai bus patirtas pirmasis pralaimėjimas namuose. Bookai siūlo netgi pliusine Palmeiros forą, tad privalau tuo pasinaudoti.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)