Select your timezone: Select
grandtipsprognozes

VfB Stuttgart - Plzen

07/05 17:00
Added 2015/07/05 11:31 | 0 thanks
  • Yes: 43.8%
  • No: 25.0%
  • No Opinions: 31.3%
  • Voted: 32

Pick: Plzen (0.0) @-102 8/10 -8.00

Draugiškos rungtynės, mačas bus žaidžiamas Austrijoje, oro temperatūra bus gana normali apie 28 laipsnius. Stuttgartas pasiruošimą naujam sezonui pradėjo tik liepos 1 dieną. Liepos 2 dieną vokiečiai sužaidė draugiškas rungtynes su Austrijos mėgėjų komanda ir laimėjo rezultatu 11-0. Žaidėjai šiuo metu nėra geriausioj savo formoj. Sezonas Bundes lygoj jau ne pirmą sezoną buvo labai prastas, užimta vos 14 vieta iš 18. Ateinantį sezoną scenarijus nusimato toks pats. Visų pirmą komanda turi didelių bėdų dėl trenerio, paskutinius kelis metus jie keičiama labai dažnai. Šį sezoną už komandos varo stoja A. Zorniger, paskutinius kelis sezonus treniruota RB Leipzig komanda, 13/14 metų sezone su šia komanda Bundes 3 lygoj iškovota 2 vieta ir kelialapis į antrą pagal stiprumą Vokietijos lygą ir tai buvo didžiausias jo pasiekimas. Žiūrėjau keletą RB Leipzig rungtynių praėjusį sezoną, tai žaidimo braižas tikrai nenustebino, treneris per silpnas Vokietijos pirmenybėms. Transferų lange nepadaryta taip pat nieko gero: prarastas pagrindinis vartininkas S. Ulreich (28/0), saugas M. Leitner (19/1), saugui O. Romeu (27/0) baigėsi nuomos sutartis. Įsigytas pagrindinis Elche komandos vartininkas P. Tyton (32/0), saugas iš Čekijos lygos J. Kliment (15/2) ir atsarginis Dortmundo vartininkas M. Langerak (9/0).
Tuo tarpu Plzenas savo pirmąjį draugišką mačą sužaidė jau birželio 20 dieną, pasiruošimas prasidėjo ankščiau nei Stuttgartui ir žaidėjai bus labiau pasiruošę šiam mačui. Antrą sezoną prie komandos vairo stovintis treneris M. Koubek per interviu sakė, kad jį stebina, toks žaidėjų noras dirbti, treniruotis ir žaisti ir pridūrė, kad šias rungtynes stengsis užbaigt teigiamu rezultatu. Iš svarbesnių žaidėjų prarastas tik puolėjas S. Tecl (18/5), jį pakeis Čekijos pirmenybių trečios vietos laimėtojos saugas J. Kopic (30/8), taip pat pilnai iš Wolfsburgo įsigytas saugas V. Pilar (28/4) ir Čekijos lygoje žibėjęs saugas E. Vuch (28/5), realiai komanda atrodo sustiprėjus.
Taigi, Stuttgartas prarado kelis svarbius žaidėjus, neseniai pradėjo pasiruošimą sezonui ir turi naują trenerį, kuriam reikės daugiau laiko, kad įdiegtų savo žaidimo stilių, taip pat tikiuosi pamatyti nemažai eksperimentų, tuo tarpu Plzen išsaugojo svarbiausius komandos žaidėjus ir trenerį, kuris dirbs ne pirmus metus. Mažiau nei už 2 savaičių laukia Čekijos Super Cup rungtynės, tad didelių eksperimentų iš čekų pusės šiose rungtynėse nesitikiu, žaidėjai turės papildomos motyvacijos, kadangi nugalėti Bundes lygos komandą yra didelis džiaugsmas. Teisinga fora turėtų būt -0.25, o ne 0.0.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)