Select your timezone: Select
grandtipsprognozes

Čilė - Ekvadoras

06/11 23:30
Added 2015/06/11 20:37 | 1 thanks
  • Yes: 70.6%
  • No: 5.9%
  • No Opinions: 23.5%
  • Voted: 34

Pick: Čilė (-1) @-103 8/10 +7.80

Prasideda Copa America ir jau pirmame mače matau puikų statymą. Turnyro šeimininkai Čilės futbolininkai žais su Ekvadoru. Prisimenant pasaulio futbolo čempionatą, nors Ekvadoras ir neišėjo iš grupių etapo, tačiau jų žaidimas man paliko tikrai gerą įspūdį, gynybinis futbolas su gerai atidirbtom kontratakom, grupė pasitaikė tikrai sudėtinga, tad gaila, kad ši komanda nepateko toliau. Sprendimas pakeisti trenerį R. Rueda, kuris per keturis metus buvo įdiegęs tikrai nebloga žaidimą, mane nustebino. Jį pakeitė treneris iš Bolivijos G.Quinteros, kuris treniravo Bolivijos nacionalinę komandą ir Emelec komandą iš Ekvadoro su kuria pasiekė puikius rezultatus, bet šis treneris tikrai nėra aukščiausios klasės. Šiame turnyre komandai nepadės puolėjas F. Caicedo (Espanyol, 35/9), saugas, komandos kapitonas A. Valencia (Manchester United, 32/0) ir saugas M. Arroyo (America, 38/5). Komandos lyderis, puolėjas E. Valencia persikėlęs į West Ham'ą atrodė blankokai ir nemanau, kad jis dabar yra geriausioje savo formoje.
Čilė laikyčiau šio turnyro favoritu. Per paskutinius kelis metus ši komanda labai patobulėjo ir dideliais žingsniais veržiasi į futbolo elitą. Laurai dėl tokio tobulėjimo turėtų keliauti treneriui J. Sampaoli, kuris perėmęs Čilės vairą 2012 metais įdiegė aukšto tempo ir spaudimo po visą aikštę futbolo žaidimą, kuris leido 2014 metų pasaulio čempionate nukeliauti iki aštuntfinalio ir ten tik po labai atkaklios kovos pralaimėta čempionato šeimininkei Brazilijai. Tai puikiai subalansuota komanda, vartininkas C. Bravo pagrindinis Barcelona vartininkas, pernai daręs stebuklus pasaulio čempionate, gynėjai Medel (Inter), Jara (Mainz), Isla (QPR) kartu su puikiais vidurio saugais Valvidia (Palmeiras), Fernandez (Fiorentina) ir Vidal (Juventus) sudaro tvirtą sąjungą, na o puolime Pinilla (Atalanta), Vargas (QPR) ir puikų sezoną Premier lygoje turėjęs Sanchez (Aresnal) yra pavojingi bet kurios komandos vartams.
Po trenerio pakeitimo, svarbių žaidėjų traumų Ekvadoras nebeatrodo toks stiprus kaip pernai, Čilė yra, kur kas daugiau kokybės turinti komanda su puikia chemija, savo aistringų sirgalių akivaizdoje nesitikiu pamatyt nieko kito kaip tik jų pergalę.
Papildyta:
@carmelo1 Geras pastebėjimas, kadangi Bravo daugiau sužaidė rungtynių startinėj sudėtį, todėl jį laikau pagrindiniu 😁). O iš tikrųjų, tai abu labai svarbūs šį sezoną buvo ir abu juos galima vadint pagrindiniais. 😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)