Select your timezone: Select
grandtipsprognozes

Airija - Škotija

06/13 16:00
Added 2015/06/13 12:14 | 1 thanks
  • Yes: 53.8%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 46.2%
  • Voted: 26

Pick: Škotija (+0.25) @102.5 8/10 +4.10

Europos čempionato atranka, Airija (Fifa 60 vt.) priima Škotiją (FIFA 28 vt.). Pirmame šių komandų susitikime (14-11-14) Škotija laimėjo 1-0 po labai gražaus S. Maloney įvarčio. Pergalės škotai tikrai nusipelnė, progų mušti įvarčius buvo ne viena ir ne dvi. Apskritai šios komandos žaidimas mane labai stebina, treneris G. Strachan atliko išties puikų darbą styguodamas puolimą ir gynybą. Aišku, turint tokius žaidėjus kaip puolėjas S. Fletcher (Sunderland 30/5), saugas J. McArthur (Crystal Palace, 32/2), puolėjas S. Naismith (Everton, 31/6) ir kitais, tu privalai rodyti gerą žaidimą. Žiūrėjau paskutinį Škotijos mačą prieš Katarą, žaidėjų formą išties gera, Kataras neturėjo jokių šansų pasipriešinti. Strachanas turės galvos skausmą pasirinkdamas startinį 11 - tuką, kadangi visi žaidėjai praeitą savaitę sužaidė puikiai. Vienintelis traumuotas žaidėjas gynėjas G. Hanley (Blackburn Rovers, 31/1), tačiau jam pakeist yra ne ką prastesni žaidėjai: C. Mulgrew (Celtic, 10/0), G. Greer (Brighton, 37/2) ir C. Berra (Ipswich, 47/6).
Tuo tarpu Airija irgi žaidžia neblogai, tačiau tikrai nemanau, kad ši komanda siekia škotų lygį. Taip, iškovotos lygiosios prieš pasaulio čempionus vokiečius ir lenkus, tačiau abejose rungtynėse Airija buvo lydima milžiniškos sėkmės, vokiečiai praleido įvartį paskutinėmis minutėmis po nesusikalbėjimo baudos aikštelėje su Lenkija scenarijus buvo tas pats, tik dar reikia pridurt, kad lenkai neturėjo daug svarbių futbolininkų. Šiandien Airijai gali tekti verstis be kelių labai svarbių futbolininkų: visų laikų rezultatyviausias žaidėjas R. Keane gali praleisti šį mačą, šią savaitę mirė du šio futbolininko pusbroliai, taip pat neseniai išsigydyta šlaunies trauma, tad jei ir sprendimas žaisti būtų teigiamas, nemanau, kad šis žaidėjas būtų geriausioje formoje, komandai nepadės saugas H. Arter (Bournemouth 43/9), Evertono saugas A. McGeady (16/1), taip pat ant klaustuko, kadangi turi problemų su šlaunimi ir nugara.
Situacija turnyrinėj lentelėj verčia šiandien airius kovoti tik dėl pergalės, škotams tinka ir lygiosios, tad komanda galės naudoti taktiką, kuria žaidžia puikiai - gintis ir bandyti įmušt kontratakuojant. Tikiuosi daug fizinio žaidimo, nerezultatyvaus mačo ir jei Škotija sužais kaip moka žaist ir Airijai vėl nenusišypsos milžiniška sėkmė, statymas turėtų būt laimėtas. Prognozuočiau 0-1, 1-1.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)