Select your timezone: Select
grandtipsprognozes

Kemi - Jazz

06/17 15:30
Added 2015/06/17 00:01 | 3 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 36

Pick: Kemi (-1) @-118 8/10 +6.80

Patraukė mano akį šis mačas, tad daugiau pasidomėjus rungtynėmis, nusprendžiau pabandyt laimę šioje gana sunkiai prognozuojamoj lygoj. Kemi komanda yra naujokė antroj pagal stiprumą Suomijos lygoje, pernai ši komanda laimėjo Kakkonen lygą, tad jai atiteko teisė žaisti Ykkonen lygoje. Komandos žaidimas išties puikus, po 8 turų užimama 1 vieta. Tai labai konkurencinga komanda, nors ir iš mažo miestelio, tačiau neslepia savo ambicijų žaisti Suomijos pirmenybėse. Šiam sezonui transferų lange komandos vadovai pasidarbavo išties gerai ir įsigijo tikrai labai aukštos klasės futbolininkų šiai lygai, kurie stipriai prisideda prie to, kad Kemi pirmauja lygoje: vartininkas D. Kollar (4/0), kuris pernai buvo vienas pagrindinių Honka komandos, kuri rungtyniauja Suomijos pirmenybėse, vartininkų, gynėjas J. Turpeeniemi (8/0), kuris ne vieną sezoną rungtyniavo Suomijos pirmenybėse ir savo komandose tikrai nebuvo atsarginis žaidėjas, saugas A. Djalo (8/1), techniškas afrikietis įsigytas iš Lenkijos antros lygos ir saugas C. Stewart (7/0) iš VPS komandos, rungtyniaujančios Suomijos pirmenybėse, kuris ten buvo tikrai svarbus žaidėjas ir turėjo gerą statistiką - 28 rungtynės (13 startinėj sudėty) ir 5 pelnyti įvarčiai, tikrai gera statistika per daug laiko negaunančiam saugui. Dar vienas pliusas statymui, kad po traumos į komandą grįžta saugas A. Raiha, nors šį sezoną jis dar nežaidė, bet net neabejoju, kad šis ilgametis Kemi žaidėjas bus rimtas pastiprinimas šiandienos rungtynėms, taip kalbama ir Suomijos forumuose. Rungtynėse tikimasi sulaukti apie 1000 sirgalių, kas šiai lygai yra tikrai didelis skaičius, fanai turėtų pridėti papildomos motyvacijos Kemi futbolininkams.
Tuo tarpu Jazz klubas į šią lygą pakliuvo 2013 metais laimėję Kakkonen lygą, praeitą sezoną buvo užimta 8 vieta iš 10 ir šiemet nusimato tas pats - kova dėl išlikimo. Komanda nėra labai ambicinga, sudėtį sudaro jauni suomiai ir keli legionieriai. Po 8 turų užimama 8 vieta. Paskutinėse rungtynėse namuose pralaimėta Mikkeli komandai, kuri užima 7 vietą, rezultatu 1-5. Turbūt pagrindinė priežastis renkantis šį statymą buvo keturių startinės sudėties žaidėjų traumos: puolėjas A. Nurminen (2/0), kuris tik ką buvo išsigydęs traumą ir vėl negalės žaisti, gynėjas S. Virtanen (6/0), gynėjas J. Valila (4/1) ir saugas iš Prancūzijos T. Raymond (7/1), kuris paskutiniame mače gavo raudona kortelę ir šiam mačui yra suspenduotas.
Iš keleto rastų šių komandų rungtynių video, manau, kad namų komanda yra kur kas pranašesnė nei šiandienos varžovai, ypač, kai komanda išretinta traumų. Kemi būtina pergalė, laikas grįžti į pergalių seriją po paskutinių dviejų nesėkmingų rungtynių, šiandien varžovas tam puikiai tinkantis.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)